Battle of the bulbs (2010)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Χάρβεϋ Φροστ, με τους Ντάνιελ Στερν, Ματ Φρούερ, Άλισον Χόσακ, Τέρυλ Ρόδερυ, Μαξίν Μίλλερ. 

Δυο παλιοί φίλοι που τα έσπασαν λίγο πριν αποφοιτήσουν από το Λύκειο, συναντιούνται ξανά ως γείτονες σε ένα ειδυλλιακό προάστιο, κάπου 30 χρόνια μετά. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους, λόγω της παλιάς κόντρας, ξαναφουντώνει και ξεσπά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των σπιτιών τους, αφού είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον διαγωνισμό του Δήμου, με έπαθλο τα $5.000, με οποιοδήποτε κόστος. 

Μολονότι η υπόθεση της ταινίας θυμίζει σε πολλά το "Χριστούγεννα στην πρίζα", με τον Μάθιου Μπρόντερικ και τον Ντάννυ ΝτεΒίτο, είναι πάντα καλοδεχούμενη μια χριστουγεννιάτικη τηλεταινία χωρίς αδέσποτους πρίγκιπες που ψάχνουν την αγάπη ή ανύπαντρες μητέρες που βρίσκουν το νόημα της ζωής στην ιδιαίτερη πατρίδα τους. Με δεδομένα το budget και το ύφος αντίστοιχων παραγωγών, τούτη εδώ η ταινία τα πηγαίνει μια χαρά σε ρυθμό και χιούμορ, και μάλιστα χωρίς να γίνεται υστερικά υπερβολική. Απλά, η εξ ορισμού συγκεκριμένη της διάρκεια δεν της επιτρέπει να αναπτύξει φουλ το θέμα της και κάποια πράγματα γίνονται πολύ γρήγορα. Όμως, έχει αυτό το χριστουγεννιάτικο "κάτι" στο φινάλε που ταχτοποιεί τις εκκρεμότητες, οπότε όλα καλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)