All I want for Christmas (2007)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Χάρβεϋ Φροστ, με τους Γκέιλ Ο'Γκρέηντυ, Γκρεγκ Τζέρμαν, Ρόμπερτ Μέιλχάους, Τζίμμυ "Τζαξ" Πίντσακ, Ρόμπερτ Πάιν. 

Ο 10χρονος Τζέσι που έχει χάσει τον πατέρα του εδώ και επτά χρόνια όταν σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας, θα ήθελε πολύ να δει ξανά τη μητέρα του ευτυχισμένη και ξαναπαντρεμένη με κάποιον άλλον. Έτσι, λοιπόν, παίρνει μέρος στον διαγωνισμό μιας παιχνιδοβιομηχανίας και εύχεται η μητέρα του να αποκτήσει έναν καινούργιο σύζυγο. Όταν διάφοροι επίδοξοι μνηστήρες αρχίζουν να την περιτριγυρίζουν, ο μικρός νιώθει πως μάλλον έκανε λάθος, αφού ο ιδανικός σύντροφος μένει ακριβώς στο απέναντι διαμέρισμα και έχει υπάρξει φίλος και συμπαραστάτης τους από τότε που έμειναν μόνοι. 

Πλήρως αναμενόμενη ιστορία που κάτι πάει να πει με όλη αυτή τη μιντιακή τρέλα που περιγράφει και η οποία μετατρέπει τη ζωή δύο ανθρώπων σε τηλεοπτικό ριάλιτυ, αλλά χάνεται στις απιθανότητες και σε αυτήν την βεβιασμένη γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)