Eve's Christmas (2004)


Ελληνικός τίτλος: Η ευχή των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Regent, σε σκηνοθεσία Τίμοθυ Μποντ, με τους Ελίζα Ντόνοβαν, Σεμπάστιαν Σπενς, Τσέρυλ Λαντ, Κάβαν Σμιθ. 

Η Ηβ έχει όλα όσα ζήτησε: μια σπουδαία δουλειά σε διαφημιστική εταιρεία στη Νέα Υόρκη, ένα υπέροχο διαμέρισμα και μια πολύ στενή σχέση με το αφεντικό της, το οποίο όμως δεν αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του,"λόγω των παιδιών". Ένα βράδυ, συναντά έναν άστεγο στον δρόμο που της λέει πως αν θέλει να αλλάξει κάτι που τη στενοχωρεί στη ζωή της, θα μπορούσε να ευχηθεί στο χριστουγεννιάτικο αστέρι και η ευχή της να πραγματοποιηθεί. Το άλλο πρωί, η Ηβ ξυπνά  στο πατρικό της σπίτι, 8 χρόνια πριν, μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και από τον γάμο της, τον οποίο είχε ακυρώσει την τελευταία στιγμή για να ακολουθήσει την καριέρα της. 

"Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα" ταινία, όπου και πάλι δίνονται δεύτερες ευκαιρίες σε όσους είχαν ακολουθήσει λάθος δρόμο στη ζωή τους, μολονότι θεωρούσαν ότι έπρατταν το σωστό. Χαριτωμένο και με ένα κάποιο χιούμορ, υποφέρει από την παλαιού τύπου τηλεοπτική του αισθητική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)