Family for Christmas (2015)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Αμάντα Τάπινγκ, με τους Λέησυ Σάμπερτ, Τάυρον Λέιτσο, Μίλλι Γουίλκινσον, Μπρίτνυ Γουίλσον. 

10 χρόνια μετά την ημέρα που επιβιβάστηκε σε εκείνο το αεροπλάνο για το Σαν Φρανσίσκο, αφήνοντας πίσω προσωρινά τον έρωτά της για μια δουλειά στην τηλεόραση, η φιλόδοξη δημοσιογράφος Χάννα Ντάνμπαρ είναι το αστέρι του Καναλιού 8, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τρία βραβεία Έμμυ. Έτοιμη να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη μετά την προαγωγή της, δέχεται αίτημα φιλίας από τον προ δεκαετίας τέως της, και ξαφνικά γεννιούνται μικρές αμφιβολίες μέσα της για τις επιλογές της. Και μια μέρα, ξυπνά σε ένα άλλο σπίτι και σε μια άλλη ζωή, κυριολεκτικά. 

Τι είχες Άι Βασίλη, τι είχα πάντα ιστορία για δεύτερες ευκαιρίες, την αξία της οικογένειας και τη ζωή που γίνεται θυσία στην καριέρα, που την έχουμε δει άπειρες φορές σε αντίστοιχες ταινίες. Αν είναι η μία και η μοναδική που θα δείτε με τέτοιο θέμα, καλά θα περάσετε. Αν έχουν προηγηθεί άλλες, θα διαπιστώσετε το κόπυ πάστε. Η δε ηθοποιός Λέησυ Σάμπερτ αναδεικνύεται στην υπέρτατη βασίλισσα των χριστουγεννιάτικων τηλεταινιών, με κάμποσους τίτλους στο ενεργητικό της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)