A Christmas wish (2011)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Κραιγκ Κλάυντ, με τους Κρίστυ Σουάνσον, Έντουαρντ Χέρμαν, Τες Χάρπερ, Κ. Σ. Κλάυντ. 

Όταν ο άντρας της εγκαταλείπει την οικογένειά του, παίρνονντας μάλιστα και όλα τους τα χρήματα, η Μάρθα, με τον γιο του και τις δύο της κόρες φεύγουν από το σπίτι αναζητώντας μια καινούργια αρχή προς τον βορρά. Στη μικρή πόλη του Μέηπλτάουν, η Μάρθα βρίσκει δουλειά με ελάχιστα χρήματα ως σερβιτόρα, και ένα δωμάτιο στο τοπικό μοτέλ. Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν και απελπισμένη πως δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα, η Μάρθα βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με την καλοσύνη των κατοίκων της πόλης. 

Ναι, αλλά πόση καλοσύνη να αντέξεις πια σε αυτήν τη γεμάτη απιθανότητες ταινία η οποία στοιβάζει τα προβλήματα επάνω στους ήρωές της για να τα επιλύσει όλα τόσο εύκολα και τόσο απλά, εντός πενταλέπτου. Κρίμα για τους καλούς ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν και που αναγκάζονται να ξεστομίζουν με κόπυ-πάστε ό,τι κλισέ έχει γραφτεί ποτέ για ανάλογες ταινίες, την ίδια στιγμή που υποβόσκει και μια ευρύτερη χριστιανικότητα στην παραγωγή που σε κάνει να πονηρευτείς λιγάκι ως προς τις προθέσεις της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)