Charming Christmas (2015)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Κραιγκ Πράυς, με τους Τζούλι Μπενζ, Ντέηβιντ Σάτκλιφ, Μπρους Γκρέυ, Κάθριν ΜακΝάλλυ, Βανέσα Μάτσουι, Πωλ Χόπκινς. 

Παραμονές Χριστουγέννων και η Μέρεντιθ δέχεται μια δελεαστική πρόταση από τον φίλο της (και επίδοξο αρραβωνιαστικό της), τον Ντάνιελ, να δώσουν το οικογενειακό τους πολυκατάστημα για franchise σε ολόκληρη τη χώρα. Η πρόταση ακούγεται ενδιαφέρουσα, καθώς θα έδινε την ευκαιρία στους γονείς της να ξεκουραστούν και σε εκείνη να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα. Μόνο που η παρουσία του Νικ, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Άι Βασίλη στο κατάστημα κατά την περίοδο των γιορτών, την κάνει να αναθεωρήσει. 

Καλή αλλά χιλιοειπωμένη ιδέα, και μάλιστα κάπως αδύναμη να στηρίξει από μόνη της ολόκληρη την ταινία, εξ ου και οι παράλληλες ιστορίες κάποιων από τους υπαλλήλους του καταστήματος, οι ζωές των οποίων επηρεάζονται εξίσου από την παρουσία αυτού του τόσο αφοσιωμένου Άι Βασίλη. Δεν παύει να είναι γλυκούλικο, όμως, παρά τις αδυναμίες του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)