A firehouse Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Reel One, σε σκηνοθεσία Τζωρτζ Έρσμπάμερ, με τους Άννα Χάτσισον, Μάρκους Ρόσνερ, Ανίτα Μπράουν, Μπρου Ντώσον. 

Τέως ολυμπιονίκις στο καλλιτεχνικό πατινάζ και νυν διάσημη συγγραφέας, η Μαίρη Χάμιλτον επιστρέφει στη γενέτειρά της όπου έχει προγραμματίσει σειρά προωθητικών εκδηλώσεων για το τελευταίο της βιβλίο, το οποίο δεν πουλάει και πολύ. Ο μάνατζέρ της της προτείνει στην τηλεοπτική συνέντευξη που θα δώσει να συνοδεύεται από κάποιον άντρα με τον οποίο θα αφήσουν να εννοηθεί πως έχουν σχέση, αφού το κοινό δεν θα ενδιαφερθεί για ένα βιβλίο με θέμα τον έρωτα που υπογράφει διαζευγμένη συγγραφέας. Έτσι, η Μαίρη σκέφτεται να εμφανιστεί με τον τέως σύζυγό της και να αφήσουν υπονοούμενα για επανασύνδεση. Όταν ο Τομ αρνείται, εκείνη τον εκβιάζει με την κηδεμονία της κόρης τους. 

Καλή η ιδέα, διαφορετική από τα τετριμμένα, αλλά και ολίγον αχταρμάς, αφού η ιστορία δείχνει ανεπαρκής να καλύψει τη διάρκεια της ταινίας και απλά βλέπουμε τον σύζυγό της να αλλάζει γνώμη ως προς την κοινή τους εμφάνιση κάθε δέκα λεπτά. Το δε love story του με την πυροσβεστίνα της πόλης -που υποτίθεται πως θα ήταν και η κεντρική ιστορία- μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά (που δεν φτάνουν) μπαίνει και μια άλλη ιστορία σφήνα για ένα πυροσβέστη που επανασυνδέεται με τον μπαμπά του που εγκατέλειψε το σπιτικό τους όταν ο γιος του ήταν 5 ετών. Εσείς, όλα καλά στο σπίτι;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)