Comfort and joy (2003)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Lifetime, σε σκηνοθεσία Μάγκι Γκρήνγουωλντ, με τους Νάνσυ ΜακΚήον, Στήβεν Έκχολντ, Πωλ Ντούλυ, Ντίξι Κάρτερ. 

Η Τζέην εργάζεται σκληρά σε μια διαφημιστική εταιρεία, με αποτέλεσμα ελάχιστο χρόνο για την προσωπική της ζωή. Ακόμα και η σχέση της με έναν τύπο -πολυάσχολο στέλεχος και αυτός- είναι πνιγμένη ανάμεσα στα επαγγελματικά τους ραντεβού, κάτι που τον ίδιο δεν δείχνει να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Χωρίς να θέλει απαραίτητα κάτι διαφορετικό, η Τζέην νιώθει πως κάτι λείπει από τη ζωή της, μέχρι που το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, χτυπάει ελαφρά σε μια κολώνα και σπεύδει σε βοήθειά της ένας άγνωστος άντρας που υποστηρίζει πως είναι ο σύζυγός της. Χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, συνειδητοποιεί πως η ζωή της έχει αλλάξει, και βρίσκεται παντρεμένη με παιδιά. 

Μας τα έχουν ξαναπεί και καλύτερα αυτά τα "κάλαντα" άλλες ταινίες, παλιότερες και νεότερες. Εντάξει, έχει μια κάποια γοητεία η αφήγηση, αλλά όλο αυτό το "μαγικό" συμβάν δεν δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ούτε τόσο μαγικά απεικονίζεται ούτε εκμεταλλεύεται τη ανατροπή για να βγάλει χιούμορ και ρυθμό παρά αναλώνεται σε κοινοτοπίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)