Almost Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη κομεντί της Universal, σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Ε. Τάλμπερτ, με τους Ντάννυ Γκλόβερ, Γκαμπριέλ Γιούνιον, Μο'Νικ, Κίμπερλυ Ελίζ, Ρόμανυ Μάλκο, Ομάρ Επς, Τζέσσι Τ. Άσερ. 

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο Γουώλτερ προετοιμάζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων, περιμένοντας τα παιδιά του με τις οικογένειές τους που θα έρθουν στο σπίτι του. Μοναδική του ευχή, να κατορθώσουν να περάσουν πέντε ημέρες κάτω από την ίδια στέγη χωρίς να αλληλοφαγωθούν. 

Αξιοπρεπής οικογενειακή κομεντί, άπαιχτη στην Ελλάδα (ούτε καν στα βίντεο κλαμπ δεν έχει κυκλοφορήσει), με ένα πλούσιο καστ και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τυπικής αφήγησης και αναμενόμενη σε πολλά σημεία, δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη, ούτε όμως την προδίδει, μέχρι τέλους. Μολονότι το χιούμορ της είναι συμπαθές, όταν πάει να το γυρίσει στο σοβαρό, οι συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας φαντάζουν επιφανειακές και χωρίς ουσία. έχει όμως ψυχούλα, έναν συγκροτημένο Ντάννυ Γκλόβερ και μια απολαυστική Μο'Νικ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)