Finding Father Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Τέρρυ Ίνγκραμ, με τους Έριν Κράκοου, Νάιαλ Μάτερ, Π. Λυνν Τζόνσον, Μάικλ Κόπσα, Γουέντι Μάλικ. 

Η Μιράντα, μετά τον θάνατο της μητέρας της επάνω στη σκηνή του θεάτρου όπου έπαιζε τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Ντίκενς, μεγάλωσε μόνη, χωρίς οικογένεια και με μια αντιπάθεια τόσο προς τα Χριστούγεννα όσο και προς το θέατρο. 20 χρόνια μετά το τραγικό γεγονός, ένας παλιός συνεργάτης της μητέρας της της δίνει ένα κουτί με αναμνηστικά που βρέθηκαν στο θέατρο κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης. Μέσα στο κουτί βρίσκει και μια φωτογραφία που την κάνει να πιστεύει πως έχει σχέση με τον πατέρα της, του οποίου την ταυτότητα δεν έμαθε ποτέ. Έτσι, ξεκινάει ένα ταξίδι στο Βερμόντ, στη μικρή πόλη που αναφέρεται στη φωτογραφία, με την προοπτική και την ελπίδα να μάθει κάτι παραπάνω για την οικογένειά της και την ιστορία της. 

Είναι πραγματικά πολύ γλυκιά και ζεστή ταινία, μακριά από τον μέσο όρο των υπολοίπων. Εδώ, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το γιορτινό, καλόκαρδο πνεύμα παίζουν τον ρόλο τους σε αυτό το ταξίδι της ανακάλυψης και της αναπάντεχης αλήθειας. Συμπαθέστατοι οι δύο πρωταγωνιστές, φροντισμένη παραγωγή, καλοστημένο το σενάριο χωρίς όλα τα κλισέ μαζεμένα και ανθρώπινη η ιστορία στήνουν το παζλ μιας απολαυστικής ταινίας που θα σας συντροφεύσει εξαιρετικά κάποιο γιορτινό βράδυ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)