Christmas in Rome (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Motion Picture Corporation of America σε σκηνοθεσία Έρνι Μπάρμπαρας, με τους Λέησυ Σάμπερτ, Σαμ Πέητζ, Φράνκο Νέρο.

Η Άντζελα είναι μια υπερ-ενθουσιώδης αμερικανίδα ξεναγός που ζει και εργάζεται στη Ρώμη. Δεν είναι λίγες οι φορές που η πρόθεσή της να δείξει στους τουρίστες την πραγματική Ρώμη, πέραν των κλασικών ατραξιόν, την έχει βάλει σε μπελάδες, όμως όταν κάποιοι από το γκρουπ παθαίνουν αλλεργική αντίδραση στα γλυκά που τους προτείνει να δοκιμάσουν, το αφεντικό της την απολύει, και μάλιστα παραμονές Χριστουγέννων. Η τυχαία της γνωριμία με τον Όλιβερ, επίσης Αμερικανό που βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα για να επιτύχει τη δύσκολη εξαγορά μιας ιστορικής εταιρείας πολυτελών διακοσμητικών, θα της αλλάξει αναπάντεχα τη ζωή, αφού εκείνος πρέπει να μάθει τον ιταλικό τρόπο επιχειρηματικής συμπεριφοράς και εκείνη ανακαλύπτει μια νέα ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης. 

Με τη Ρώμη να κυριαρχεί στα εξωτερικά γυρίσματα θέτοντας τον τόνο της ιστορίας, και τον εμβληματικό Φράνκο Νέρο στον ρόλο του ιταλού επιχειρηματία που εξετάζει την πρόταση των αμερικανών επενδυτών, η ταινία κυλά απρόσκοπτα μέχρι το αναμενόμενο φινάλε, τηρώντας με ευλάβεια τους κανόνες του είδους και επενδύοντας στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Τρυφερό, λαμπερό και αισιόδοξο φιλμάκι, που προσφέρεται για μια ανέμελη βραδιά παρέα με πανετόνε φρούτων και προσέκο, δίπλα στο δέντρο.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)