Christmas by the book (2018)


Εναλλακτικός τίτλος: Α Christmas for the books
Ελληνικός τίτλος: Έρωτας best seller

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Λέσια Κλάουστον, με τους Τσέλσι Κέην, Ντρου Σήλυ, Τσαντ Κόνελ, Γκάρυ Μπρέναν, Αλάννα ΛεΒιέρζ.

Η Τζοάνα Μορέ είναι διάσημη love coach με σειρά ευπώλητων βιβλίων που δίνουν οδηγίες για μια σωστή σχέση. Καλεσμένη σε μια εκπομπή, γνωρίζεται με τον παραγωγό, ο οποίος μόλις μαθαίνει από τηλεφώνου πως η κοπέλα του τον χώρισε, καθώς δεν κατόρθωσε να κερδίσει πόντους στο τεστ του πρόσφατου βιβλίου της. Ελαφρώς ενοχλημένος, την προσεγγίζει θεωρώντας την εν μέρει υπεύθυνη για τον χωρισμό του, και εκείνη του αντιπροτείνει να συνεργαστούν για μία εβδομάδα έως την παραμονή των Χριστουγέννων. Καθώς έχει αναλάβει τη διοργάνωση του μεγάλου εορταστικού γκαλά ενός μεγιστάνα καναλάρχη που ενδιαφέρεται να την προσλάβει για καθημερινή εκπομπή, η Τζοάνα προτείνει στον Τεντ να υποδυθεί το αγόρι της, αφού ουδείς γνωρίζει ότι η σούπερ έμπειρη στις σχέσεις δεν κατόρθωσε να σώσει τη δική της. Σε αντάλλαγμα, εκείνη θα του μάθει όλα όσα χρειάζονται για να ξανακερδίσει την αγαπημένη του.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: τίποτα δεν βγάζει νόημα σε αυτή τη χαριτωμένη φούσκα, με τις υπερβολές και τα αδιανόητα να συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο. Ξέρετε όμως κάτι; Όλη αυτή η ασυναρτησία έχει την πλάκα της, με βασικό σημείο εκκίνησης το δούλεμα ψιλό γαζί που πατάει σε όλη αυτή την υστερία με τους γκουρού του έρωτα και των προπονητών ζωής που έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοησίας. Από εκεί και μετά, κρατάς τις παρεξηγήσεις που συμβαίνουν και που κάποιες φορές είναι αστείες, κρατάς τις πανέμορφες φάτσες των πρωταγωνιστών, κρατάς το χιουμοράκι και εν τέλει περνάς καλά, χωρίς να δίνεις σημασία σε πολλά-πολλά.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)