Merry & Bright (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Γκάρυ Γέητς, με τους Τζόντι Σουήτιν, Άντριου Γ. Γουώκερ, Σάρον Λώρενς, Στέφανι Μόροζ, Ντάρεν Μάρτενς, Νάνσυ Σορέλ.

H Κέητ έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση με τα ζαχαρωτά μπαστουνάκια, την οποία είχε ξεκινήσει η γιαγιά της με παραδοσιακές, σπιτικές συνταγές. Μολονότι η εταιρεία χαίρει μεγάλης αναγνωρισιμότητας και δημοφιλίας, ο εποχιακός χαρακτήρας των προϊόντων της δεν επιτρέπει αύξηση κερδών, ειδικά σε μια εποχή όπου οι απαιτήσεις της αγοράς είναι μεγάλες. Έτσι, αναγκάζεται να δεχτεί, όχι με μεγάλη της χαρά είναι η αλήθεια, την επίσκεψη του Γκέημπ, ενός ειδικού στην αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, ο οποίος θα μελετήσει το μοντέλο λειτουργίας και θα προτείνει τις λύσεις που απαιτούνται για τα επόμενα βήματα. Μολονότι στην αρχή κανείς από τους δύο δεν δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί, ούτε καν να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον, τα επιχειρήματα του Γκέημπ και η αφοσίωση της Κέητ στο μέλλον της επιχείρησης τους αναγκάζει να συνεργαστούν, να γνωριστούν και τελικά να εκτιμήσουν πολύ τον άνθρωπο που στέκει απέναντί του.

Και όπως συνηθίζω να λέω, έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές. Με την επιχείρηση να είναι από μόνη της χριστουγεννιάτικη και γλυκιά, με ζαχαρωτά μπαστουνάκια να κυκλοφορούν παντού σε όλα τα μεγέθη, τις γεύσεις και τα χρώματα και παράλληλα το απαιτούμενο love story που χτίζεται όπως πρέπει, τόσο η εταιρεία παραγωγής όσο και το Hallmark αποδεικνύουν πως ξέρουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους. Φωτεινό, γεμάτο χρώμα και στολίδια, γιορτινή διάθεση, αληθοφανή ιστορία και αποδεχτές συμβάσεις, η ταινία παντρεύει με χιούμορ και φλερτ τον γοητευτικό και ικανό Άντριου Γουώκερ, δίπλα στην εξίσου έμπειρη και πειστική Τζόντι Σουήτιν, σε μια ιστορία τρυφερή, ζαχαρένια και γιορτινή.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)