My best friend's Christmas (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Ninth House/Gaumont σε σκηνοθεσία Τζέηκ Χέλγκρεν, με τους Μπριάν Χιλ, Κόλτον Λιτλ, Τάνερ Νόβλαν, Μασιέλα Λούσα. 

Η Άσλεϋ έχει μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων μαζί με τον συνεργάτη της, τον Λίαμ, με τον οποίο έχουν γίνει κολλητοί όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουν μαζί. Φέτος τα Χριστούγεννα όμως, η σχέση τους θα γίνει κάπως πιο περίπλοκη, αφού η Ας αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της, όχι μόνο για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της αλλά και για να διεκδικήσει τελικά τον εφηβικό της έρωτα που και αυτός βρίσκεται στη μικρή πόλη του Χάρμονυ για να επαναλειτουργήσει τον οικογενειακό του ξενώνα. Ο Γκραντ δείχνει να μοιράζεται τη χαρά της όταν συναντιούνται και την καλεί σε δείπνο το ίδιο βράδυ. Μόνο που η κατενθουσιασμένη Άσλεϋ βρίσκεται προ δυσάρεστης έκπληξης όταν στο τραπέζι βρίσκεται και η κοπέλα του, η Μπέλα Βέγκα, σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ντροπιασμένη και πληγωμένη, τηλεφωνεί στον Λίαμ για να του πει τον πόνο της και εκείνος καταφθάνει εκεί το επόμενο πρωινό, προσποιούμενος το αγόρι της Άσλεϋ. 

Απολαυστική και απολύτως εντός κλίματος του είδους τηλεταινία, μάλιστα με σενάριο που προς στιγμήν πάει να μας μπερδέψει κιόλας ως προς την τελική έκβαση των ζευγαριών. Δεν του λείπουν ούτε το χιούμορ ούτε τα κλισέ που αγαπάμε και περιμένουμε να δούμε, πάσχει όμως από τις ερμηνείες που μοιάζουν κάποιες στιγμές αδικαιολόγητα υπερβολικές και ταυτόχρονα αμήχανες. Η πρωταγωνιστική τετράδα είναι χάρμα ιδέσθαι. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)