Midnight at the Magnolia (2020)


Ελληνικός τίτλος: Μεσάνυχτα στο Μαγκνόλια

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Μαξ ΜακΓκουάιαρ, με τους Νάταλι Χωλ, Έβαν Γουίλλιαμς.

Η Μάγκι και ο Τζακ, φίλοι από μικρά παιδιά όπως και οι γονείς τους, σήμερα έχουν την πιο δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή στον τοπικό σταθμό. Η ακροαματικότητα χάρη στην ανεπιτήδευτη χημεία που έχουν στο μικρόφωνο είναι τόσο μεγάλη, που ένας μιντιακός όμιλος σκέφτεται σοβαρά να εντάξει το πρόγραμμά τους σε δίκτυο εθνικής εμβέλειας. Ως event για την παρθενική τους, πανεθνική εκπομπή, το νέο τους αφεντικό σκέφτεται να συστήσουν τους αγαπημένους τους στους γονείς τους σε ένα ειδικό πρόγραμμα την παραμονή της πρωτοχρονιάς που θα μεταδοθεί και από live video stream μέσα από το τζαζ κλαμπ Μαγκνόλια, το οποίο έχουν συνεταιρικά οι πατέρες τους. Μόνο που τόσο η κοπέλα του Τζακ όσο και το αγόρι της Μάγκι τούς χωρίζουν παραμονές της εκπομπής και τώρα ως μοναδική λύση για να μην χάσουν το νέο συμβόλαιο, οι δύο φίλοι αποφασίζουν να προσποιηθούν στους ακροατές και στην οικογένειά τους πως είναι εραστές. 

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές στις χριστουγεννιάτικες αισθηματικές τηλεταινίες. Φίλοι που προσποιούνται πως δεν είναι φίλοι, αλλά που είναι και κάτι παραπάνω από φίλοι, χωρίς όμως να παραδέχονται πως δεν είναι μόνο φίλοι, προσποιούνται τελικά πως είναι ζευγάρι, χωρίς να είναι ζευγάρι, αλλά ενώ θέλουν να είναι και ζευγάρι προσποιούνται πως είναι μόνο φίλοι και τελικά μένουν μόνοι, χωρίς να είναι ούτε φίλοι ούτε εραστές. Εννοείται βέβαια πως τα πάντα σώζονται στο παρά πέντε και το φινάλε θα είναι αυτό που ξέραμε πως θα είναι από το πρώτο κιόλας λεπτό της ταινίας. Είναι πολύ για χάζι το ζευγάρι των νεαρών πρωταγωνιστών που μοιράζονται στην οθόνη όντως τη χημεία που υποτίθεται πως μοιράζονται και στους ρόλους τους, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι απιθανότητες που συμβαίνουν τελικά να μοιάζουν πιστευτές.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)