A Godwink Christmas: Meant for Love (2019)


Ελληνικός τίτλος: Another Christmas Coincidence

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Πωλ Ζίλερ, με τους Σίντυ Μπάσμπυ, Μπέντζαμιν Χόλινγκσγουωρθ, Κάθι Λη Γκίλφορντ, Τόμπυ Λέβινς, Μπάρκλεϋ Χόουπ.

Μια σειρά από χαριτωμένες και καλοδεχούμενες συμπτώσεις φέρνουν κοντά την Άλις και τον Τζακ, δύο άγνωστους μα με κοινά ενδιαφέροντα και παρελθόν ανθρώπους, που μόνο τα αισθηματικά τους δεν είχαν σε προτεραιότητα. Εκείνη αφοσιωμένη στο οικογενειακό κατάστημα, εκείνος απασχολημένος με την καριέρα του και το ενδεχόμενο μιας σημαντικής προαγωγής, συνειδητοποιούν από αυτές τις τυχαίες στιγμές που μοιράζονται μαζί πως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις προτεραιότητες της ζωής τους. Ειδικά για την Άλις η ανάγκη για κάτι τέτοιο είναι ακόμα πιο επιτακτική, αφού ανακαλύπτει ένα απρόσμενο πρόβλημα στην υγεία της.

Πρόκειται για τη δεύτερη από τις τρεις έως σήμερα γιορτινές τηλεταινίες που βασίζονται στη σειρά βιβλίων "Godwink" των ΕσΚουάιαρ Ράσνελ και Λουίζ ΝτυΑρτ που πραγματεύονται τη δύναμη των συμπτώσεων ως ουράνιο θέλημα που καθορίζει τη ζωή μας, λες και ο Θεός μάς κλείνει το μάτι -εξ ου και ο τίτλος. Με αφετηρία ακόμα μία αληθινή ιστορία που περιλαμβάνεται στη χριστουγεννιάτικη συλλογή "Godwink Christmas Stories" (όπως και στην ταινία "Christmas Coincidence" του 2018), παρακολουθούμε τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή των δύο ηρώων αλλά και το πώς αυτές οι μικρές, τυχαίες συμπτώσεις τελικά αποτελούσαν διορθωτικές κινήσεις του πεπρωμένου ώστε να συμπληρωθούν τα κομμάτια ενός παζλ που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέραν των ρεαλιστικών ερμηνειών, έχει και το προσγειωμένο στόρυ, που δεν φοβάται να γίνει ακόμα και δυσάρεστο χωρίς εξ ουρανού λύσεις -ειδικά ως προς το πρόβλημα υγείας της πρωταγωνίστριας. Αρμονικό ζευγάρι η Σίντυ Μπάσμπυ και ο Μπέντζαμιν Χόλλινγκσγουωρθ, συγκινητικό και το οικογενειακό back story, τρυφερό το τελικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)