Same Time, Next Christmas (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των ABC/Freeform σε σκηνοθεσία Στήβεν Χέρεκ, με τους Λήα Μισέλ, Τσαρλς Μάικλ Ντέηβις, Μπράυαν Γκρήνμπεργκ, Τζωρτζ Νιούμπερν, Νία Βαρντάλος.

Οι οικογένειες των Άντερσον και των Γουίλλιαμς είχαν γίνει πλέον πολύ καλοί φίλοι, τουλάχιστον για λίγες μέρες τον χρόνο, κάθε χρόνο, αφού συναντιόντουσαν σε ένα θέρετρο στη Χαβάη όπου περνούσαν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αντίστοιχα πολύ καλοί φίλοι είχαν γίνει και τα παιδιά τους, η Ολίβια και ο Τζεφ που μάλιστα όταν έφτασαν στα 16 τους χρόνια αντάλλαξαν και το πρώτο τους φιλί. Μόνο που την επόμενη χρονιά, οι Γουίλλιαμς δεν ξαναφάνηκαν ποτέ, ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της οικογένειας. Σήμερα και αρκετά χρόνια αργότερα, η Ολίβια, επιτυχημένη αρχιτέκτων πλέον, και η οικογένειά της εξακολουθούν να περνούν τις γιορτές στο ίδιο θέρετρο στη Χαβάη, όπου ξαφνικά εμφανίζονται και πάλι οι Γουίλλιαμς, με τον Τζεφ παντρεμένο -έστω κι αν είναι σε διάσταση- και με ένα μικρό παιδί. Ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία των δύο νέων να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Κι αν πάλι όχι, τότε θα έχουν ίσως την ευκαιρία τα επόμενα Χριστούγεννα... ή τα μεθεπόμενα.

Η Λήα Μισέλ (που μεταξύ μας θα περίμενα να είχε κάνει μια πολύ μεγαλύτερη καριέρα) πρωταγωνιστεί στο πλευρό του γοητευτικού Τσαρλς Μάικλ Ντέηβις σε μια καθώς πρέπει χριστουγεννιάτικη αισθηματική ιστορία και μάλιστα με φόντο τα καρτποσταλικά τοπία της Χαβάης. Την κεντρική ιδέα βέβαια την έχουμε ξαναδεί, αλλά στη φάση των εορταστικών τηλεταινιών ποτέ δεν έχεις δει κάτι αρκετά. Καλογυρισμένη είναι συνολικά, λίγο περισσότερο πολιτικώς ορθή από όσο θα χρειαζόταν ως προς το diversity των ηρώων, ο αντίζηλος δεν είναι τόσο ενοχλητικός ώστε να τον αντιπαθήσεις (όπως οφείλεις) και προσωπικά με την απορία έμεινα γιατί δεν λέει ούτε ένα τραγούδι η πρωταγωνίστρια.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)