Second Chance Christmas (2017)


Ελληνικός τίτλος: Ο έρωτας επιστρέφει τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Ντάνυ Μπούντεϋ, με τους Κατρίνα Μπέγκιν, Τίλκυ Τζόουνς, Στήβεν Τεντ Μπέκλερ, Αλεξάντρια Κόλινς, Σαγουάντι Γουίλσον.

Μετά από έναν θυελλώδη κεραυνοβόλο έρωτα και έναν γάμο γεμάτο υποσχέσεις, πλέον οι ζωές της Κάρολιν και του Τζακ έχουν βαλτώσει, με τις συνεχείς υποχωρήσεις να έχουν δώσει τη θέση τους σε μια μόνιμη δυσαρέσκεια και εν τέλει τη δυστυχία. Έτσι, ένα πρωί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Κάρολιν ξεγελά τον Τζακ για να της υπογράψει τα έγγραφα για το διαζύγιο και ξεκινά για τον δικηγόρο της. Όμως, ένα αυτοκίνητο που τη χτυπά καθώς διασχίζει τον δρόμο αλλάζει ξαφνικά τα πάντα. Η Κάρολιν ξυπνά με αμνησία και ο Τζακ, πανικόβλητος, της παρουσιάζει μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που ζούσαν ώστε να την πείσει πως ήταν ευτυχισμένοι μαζί, προτού ανακτήσει τη μνήμη της και χαθεί αυτή η δεύτερη ευκαιρία.

Καλογυρισμένη, καλοπαιγμένη και τρυφερή ταινία που εν γένει προτείνει και ένα διαφορετικό θέμα από τα συνηθισμένα και μάλιστα με προσέγγιση κατά το δυνατόν σοβαρότερη από αυτό που αντίστοιχες γιορτινές παραγωγές μάς έχουν συνηθίσει. Μεγάλο ατού αποτελούν οι δύο πρωταγωνιστές, που όχι μόνο είναι όμορφοι και γοητευτικοί μα και αρκούντως πειστικοί, αν μη τι άλλο για τη μεταξύ τους χημεία. Εν γένει, κυλά ευχάριστα χωρίς να προδίδει την εμπιστοσύνη του θεατή, αν και θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί κάποιες υπερβολές σε ορισμένους β' ρόλους που χρειάζονταν κάπως περισσότερη δουλειά. Στους μυημένους των αισθηματικών κομεντί θα θυμίσει ολίγον και το "Έρωτας από την αρχή". 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)