Twinkle All the Way (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Μπράιαν Χέρζλινγκερ, με τους Σάρα Ντρου, Ράυαν ΜακΠάρτλιν, Λέσλυ Ανν Γουώρεν, Μπράιαν Σιλς, Λανέτ Γουέαρ. 

H χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου βρίσκεται προ των πυλών και οι γονείς αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της παράστασης. Έτσι, η Κέηντενς αναλαμβάνει -όπως το περίμενε- τα σκηνικά, μαζί όμως με τον πατέρα μιας φίλης της κόρης της, τον Χένρυ. Παρ' ότι εκείνη, ως έμπειρη διοργανώτρια γάμων, είχε τα πάντα σχεδιασμένα και τακτοποιημένα στο μυαλό της, φαίνεται πως ο νέος της συνεργάτης δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει κατά γράμμα τις υποδείξεις της αφού κι εκείνος, ως κατασκευαστής εξειδικευμένος σε χριστουγεννιάτικους διακόσμους, δείχνει να ξέρει τι του γίνεται. Οπότε, η άκρως οργανωτική Κέηντενς πρέπει τώρα να συνεργαστεί με τον έξω καρδιά Χένρυ και να βρουν κοινά σημεία επαφής, τόσο για την παράσταση όσο και για τη ζωή τους.

Χωρισμένη εκείνη, χήρος αυτός, με τις μικρές τους κόρες να έχουν γίνει αυτοκόλλητες και τις επιχειρήσεις τους να μοιράζονται το ίδιο άγχος για επιβίωση και διάκριση, οι δύο ήρωές μας ψάχνουν με καλοσύνη και χαμόγελο να βρουν όμοια σημεία αναφοράς, σε έναν διάκοσμο γιορτινό όσο και χαρούμενο. Οι δύο αξιολάτρευτες πιτσιρίκες που υποδύονται τις κόρες τους είναι όλα τα λεφτά και θα έπρεπε να είχαν μεγαλύτερο και πιο κατευθυντήριο ρόλο που εδώ δυστυχώς -βάσει των περιορισμών που θέτουν οι συμβάσεις μιας γιορτινής τηλεταινίας- περιορίζεται σε χαριτωμενιές που όμως προσθέτουν σε τρυφεράδα. Ζεστό και πειστικό το πρωταγωνιστικό δίδυμο, αν και περισσότερο χαμογελαστό από όσο θα χρειαζόταν, ενώ η ανατροπή στα σχέδιά τους εξαιτίας της χιονοθύελλας που πλήττει τη μικρή πόλη, λειτουργεί προς όφελος της ταινίας και του φινάλε. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)