Christmas wedding runaway (2019)


Εναλλακτικός τίτλος: Cold feet at Christmas

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Gaumont σε σκηνοθεσία Χάρβεϋ Κρόσλαντ, με τους Σάρα Μίτις, Χάρμον Γουώλς, Κάντις Μάουσνερ, Τζόζεφ Καννάτα, Μίμι Κιούζικ.

Λίγες στιγμές μόλις πριν από τον γάμο της, η Μάγκι αποφασίζει να το σκάσει. Φορώντας ήδη το νυφικό της, και με τον αρραβωνιαστικό της και τους καλεσμένους να την περιμένουν να βαδίσει στον διάδρομο, εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο και δραπετεύει, έχοντας ειδοποιήσει μόνο την αδελφή της. Μοναδικό της καταφύγιο το σπίτι της γιαγιάς της στα βουνά, όπου και καταφθάνει για να πέσει επάνω στον παλιό της αγαπημένο. Στο μεταξύ, οι γονείς της και ο γαμπρός, εντοπίζουν τα ίχνη της και την ακολουθούν εν μέσω χιονοθύελλας, αλλά κατά πως φαίνεται, αυτή που θα πει την τελευταία λέξη είναι η γιαγιά.

Η νύφη τό 'σκασε μέσα στα χιόνια και οι αισθηματικές ισορροπίες διαταράσσονται εντός της οικογενείας, αφού η ηρωίδα μας δεν μπορούσε να είναι βέβαιη πως αγαπούσε πραγματικά αυτόν που επρόκειτο να παντρευτεί. Η χαριτωμένη κεντρική ιδέα της ταινίας και κάποιες έξτρα δόσεις χιούμορ την κάνουν να διαφέρει από το κλασσικό αισθηματικό χριστουγεννιάτικο μοτίβο, όμως το σενάριο δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα συστατικά του και αφήνει ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η γιαγιά είναι όλα τα λεφτά στην περίπτωσή μας καθώς και οι "κοκορομαχίες" των δύο αντρών, όμως συνολικά έχεις την αίσθηση πως τα πάντα γίνονται βιαστικά για να μην ξεφύγει η διάρκεια, με αποτέλεσμα να χάνονται οι στοιχειώδεις δόσεις ρεαλισμού. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)