A Winter Princess (2019)


Αισθηματική τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Άλαν Χάρμον, με τους Κρις ΜακΝάλυ, Νάταλι Χωλ, Λάρα Γκίλκριστ, Κέησυ Μάντερσον, Μπρέντον Ζουμπ, Μακένζι Γκρέυ.

Η Κάρλυ, η γλυκύτατη οργανώτρια εκδηλώσεων που εργάζεται στο χιονοδρομικό θέρετρο του Σνόουντεν Πηκ εδώ και έναν χρόνο, έχει κερδίσει την εκτίμηση και τη συμπάθεια όλων, χωρίς όμως να γνωρίζουν το μεγάλο της μυστικό: στην πραγματικότητα είναι η πριγκίπισσα Καρλότα της Αλάντα, μιας μικρής χώρας στις Άλπεις, η οποία έχει πάρει άδεια από τα καθήκοντά της για να εργαστεί ινκόγκνιτο και να αποκτήσει εμπειρίες. Και τώρα που ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της τελειώνει, η Καρλότα θα πρέπει να επιστρέψει στην Αλάντα, στο πλευρό του βασιλιά πατέρα της ώστε να αναλάβει τα καθήκοντά της. Τουλάχιστον αυτό θα έπραττε εάν δεν συνέβαιναν δύο απρόοπτα: Πρώτον, παραιτείται η προϊσταμένη της, ελάχιστες μόλις μέρες πριν από τον ετήσιο χειμωνιάτικο χορό, οπότε η ιδιοκτήτρια της ζητά να παραμείνει λίγο ακόμα ώστε να μην τιναχθεί η εκδήλωση στον αέρα. Το δεύτερο που συμβαίνει είναι ο ο αδελφός της ιδιοκτήτριας, ο Τζες, ο οποίος καταφθάνει κι αυτός εκεί ώστε με την πείρα του να σώσει το εγχείρημα από την καταστροφή. Τώρα πια, η Κάρλυ πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά εάν θα ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ή την καρδιά της.

Έχουν πάρα πολλή πλάκα όλα αυτά τα μικρά ευρωπαϊκά βασίλεια που "ανακαλύπτουν" οι παραγωγοί του Hallmark, του Lifetime, του Netflix και άλλων, των οποίων οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες πάντα βρίσκονται κάπου αλλού, κάνοντας κάτι άλλο, έως ότου βρουν την πραγματική αγάπη στα μάτια κάποιου νέου φίλου ή/και συνεργάτη τον οποίο φυσικά και παντρεύονται και τον βάζουν στο βασιλικό σόι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Στη συγκεκριμένη ταινία που καταπιάνεται με αυτό το τόσο αγαπημένο τοις πάσι θέμα, τα πάντα βαίνουν καλώς, έχοντας μάλιστα ως πρωταγωνιστικό ζεύγος δύο ηθοποιούς που έχουν διακριθεί στο είδος, μολονότι το σενάριο δείχνει πως γράφτηκε χωρίς πολύ κόπο. Τα πάντα πηγαίνουν στον αυτόματο, αλλά χωρίς πολύ κέφι, χωρίς πολύ χιούμορ και με ελάχιστα εμπόδια στο δρόμο των ερωτευμένων, άρα και μικρότερο ενδιαφέρον στην παρακολούθηση. Οπότε χαζεύεις το ζεύγος μέσα στο χιονισμένο τοπίο και περιμένεις τον μεγάλο χορό του φινάλε.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)