Spotlight on Christmas (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Άλι Λίμπερτ, με τους Τόρι Άντερσον, Βίκτορ Ζινκ Τζούνιορ, Λία Φράνκλαντ, Τζάνετ Κίντερ, Μάθιου Τζέημς Ντάουντεν.

Μια διάσημη ηθοποιός σε ταινίες δράσης και φαντασίας, μετά τον ξαφνικό χωρισμό της με τον αγαπημένο της τραγουδιστή που έχει κάνει τον γύρο στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου, αποζητά καταφύγιο για τις γιορτές στη μικρή πόλη όπου γεννήθηκε, στο σπίτι της οικογένειάς της, μακριά από τους παπαράτσι που την καταδιώκουν. Εκεί θα βρεθεί ξανά με έναν παλιό φίλο και συμμαθητή της, που σήμερα εργάζεται ως δάσκαλος στο σχολείο της πόλης. Όταν της ζητά τη βοήθειά της με τη σχολική παράσταση, η Ολίβια χαίρεται που μπορεί να σταθεί στο πλευρό των παιδιών που έμειναν ξαφνικά χωρίς σκηνοθέτη αλλά και στο δικό του, καθώς παλιά αισθήματα ξυπνούν ξανά με κάθε μέρα που περνάει.

Δύο όμορφοι και γοητευτικοί ηθοποιοί με πιστευτή τη μεταξύ τους χημεία, πρωταγωνιστούν σε αυτήν την τρυφερή και με ικανά ψήγματα χιούμορ και ειρωνείας των media αισθηματική ταινία με το απαραίτητο γιορτινό περιτύλιγμα. Καλόκαρδοι παπαράτσι, χειραγωγοί μα ανόητοι και κενόδοξοι τέως, μια χαριτωμένη πιτσιρίκα με γυαλάκια και μια τρυφερή ιστορία εγγυώνται ένα ανάλαφρο 90λεπτο, με όλη την απαραίτητη γλύκα των ημερών, σε λογικές δόσεις. Αν κάτι κάνει την ταινία αυτή λίγο πιο ξεχωριστή από τις υπόλοιπες είναι μια διάχυτη ευγένεια που τη χαρακτηρίζει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)