A taste of summer (2019)



Αισθηματική τηλεταινία της Motion Picture Corporation of America σε σκηνοθεσία Πήτερ ΝτεΛουίζ, με τους Έρικ Γουίντερ, Ρόζελυν Σάντσεζ, Άλισον Αράγια, Ματ Μαζούρ.

Αφού έχει συμπληρώσει 6 χρόνια στην κουζίνα ενός διακεκριμένου σεφ στη Νέα Υόρκη και με την προσωπική της ζωή να καταρρέει, με τη σχέση της να μην οδηγεί πουθενά, η Γκάμπυ παραιτείται και επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο σπίτι της αδελφής της, μέχρι να αποφασίσει για τα επόμενα βήματά της. Και εκεί είναι που μαθαίνει από την αδελφή της που είναι μεσίτρια, πως ένα κατάστημα που μέχρι τώρα φιλοξενούσε ζαχαροπλαστείο διατίθεται επιπλωμένο προς ενοικίαση. Έτσι, αποφασίζει να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να ανοίξει ένα δικό της εστιατόριο, γεγονός που φαίνεται πως ενδιαφέρει πολύ και τον γείτονά της, τον ιδιοκτήτη ενός μπεργκεράδικου απέναντι, του Κάλεμπ. 

Σαν χριστουγεννιάτικη τηλεταινία χωρίς τα Χριστούγεννα ξετυλίγεται τούτη εδώ η μάλλον άνευρη και αρκούντως γλυκανάλατη αισθηματική παραγωγή που θέλει τους ηθοποιούς της να χαμογελούν διαρκώς σε σημείο εξάρθρωσης της σιαγόνας. Βέβαια, έχει δύο συμπαθέστατους πρωταγωνιστές, τον Έρικ Γουίντερ από το "The Rookie" και την Ρόζελυν Σάντζεζ από το "Devious Maids", που είναι ζευγάρι και στη ζωή, έχει μια χαριτωμένη ιστορία, αλλά δεν έχει τη σύγκρουση που χρειάζεται για να πάρει νωρίτερα μπροστά μια κάποια φλόγα. Τόση καλοσύνη και ευγένεια διαρκώς δεν αντέχονται.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)