Puppy Love for Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί της MarVista γυρισμένη για το Lifetime σε σκηνοθεσία Τόρι Γκάρετ, με τους Τζώρτζια Φλαντ, Εζέκιελ Σίματ, Άντονυ Φέλαν, Κρίστιν Αμόρ.

Η παθιασμένη ακτιβίστρια Άννι Μπλέηκ επιστρέφει για 15 μέρες στο πατρικό της ώστε να περάσει τα Χριστούγεννα με τους δικούς της, παίρνοντας επί τέλους λίγες ημέρες άδειας από τη ΜΚΟ όπου εργάζεται εδώ και χρόνια. Το ανήσυχο πνεύμα της όμως και η επιθυμία της να βοηθά δεν την αφήνουν να κάτσει ούτε λεπτό, οπότε δεν αργεί να εμπλακεί στις περιπέτειες του τοπικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων, το οποίο ελλείψει εσόδων αναγκάζεται να κλείσει. Τώρα η Άννι και ο παλιός συμμαθητής της και κτηνίατρος της μικρής πόλης, ο Ντύλαν, πρέπει να βρουν στοργικά σπίτια για αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα προτού εκπνεύσει η χρονική περίοδος που έχουν στη διάθεσή τους και τα ζωάκια περάσουν στη δικαιοδοσία της Κομητείας.

Καλοφτιαγμένο αν και υπερβολικά μεγαλόστομο στις στιγμές του χριστουγεννιάτικο φιλμάκι με επιπλέον αβαντάζ αυτά τα γλυκούλικα σκυλάκια, τα οποία όποτε εμφανίζονται κλέβουν καρδιές. Το ρομάντσο των δύο πρωταγωνιστών εντάσσεται αρμονικά στην ιστορία, το χιούμορ δεν λείπει, όπως δεν λείπουν βέβαια και κάποιες τραβηγμένες από τα μαλλιά υπερβολές που αν τις είχαν χειριστεί με λίγο πιο ρεαλιστικό τρόπο αυτή εδώ η συμπαθής κατά τα άλλα ταινία θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)