Homemade Christmas (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί της Reel One γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime, σε σκηνοθεσία Άντριαν Λάνγκλεϋ, με τους Μισέλ Αργύρη, Τράβις Νέλσον, Μαρτσέλο ντι Φρούσια, Τιάρα Τζώνυ, Κόννορ ΜακΜάχον.

Από μια παρεξήγηση, η Μέγκαν, φιλάνθρωπος, συντρέχτρα και ιδιοκτήτρια της εταιρείας "Ενοικίαση Χριστουγέννων" βρίσκεται να δουλεύει με απειλητικές προθεσμίες στο κατάστημα παιχνιδιών του Κερτ και του Μάικ, παραμονές της μεγάλης παρουσίασης στον επενδυτή τους, η οποία θα κρίνει την επέκταση της επιχείρησης σε ολόκληρη τη χώρα. Την ίδια στιγμή, γνωρίζει τον γοητευτικό Τσέης, ο οποίος και ευγενικός είναι μαζί της και προτίθεται να τη βοηθήσει επαγγελματικά. Οι συνθήκες όμως είναι πιεστικές και όσο τα προβλήματα διογκώνονται, τόσο πιο κοντά έρχεται με τον μουρτζούφλη και απαιτητικό Κερτ στο παιχνιδοκατάστημα, με τον οποίον φαίνεται πως τους συνδέουν πολλά περισσότερα από την αμοιβαία τους αντιπάθεια.

Έχει αυτό το κάτι παραπάνω από τις αντίστοιχες τηλεταινίες, μάλλον χάρη στους πρωταγωνιστές (είναι χαριτωμένη και σίφουνας η ελληνικής καταγωγής Μισέλ Αργύρη) όσο και στην ιστορία αυτή καθ' εαυτή που αν μη τι άλλο βγάζει νόημα και δεν παρουσιάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Παράλληλα, το χιούμορ κινείται σε αξιοπρεπή επίπεδα, οι διάλογοι είναι περισσότερο φροντισμένοι και εν γένει το φιλμάκι επιτυγχάνει και στην εορταστική του ατμόσφαιρα όσο και στο κεντρικό του love story, το οποίο μάλιστα δεν είναι εξ αρχής εμφανές -εντάξει, δεν απαιτεί ικανότητες Πυθίας για να το αντιληφθείς, αλλά ας πούμε τουλάχιστον πως σε άλλον πέφτει επάνω και με άλλον ερωτεύεται.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)