One Delicious Christmas (2022)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Στέησυ Ν. Χάρντινγκ, με τους Βανέσα Μαράνο, Άλεξ Μαλάρι Τζούνιορ, Μπόμπυ Φλέυ, Κάθυ Μαλόνυ.

Η νεαρή Άμπυ που έχει κληρονομήσει το πανδοχείο και το εστιατόριο Χέηβεν από τον πατέρα της, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις διαρκώς αυξανόμενες υποχρεώσεις, χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα και στην παράδοση της οικογενειακής αυτής επιχείρησης. Η πρόσφατη συζήτηση για συνεργασία με έναν μεγάλο όμιλο εστίασης την αφήνει να ελπίζει σε μεγαλύτερα κεφάλαια αλλά κυρίως περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της. Μάλιστα, είναι η επικεφαλής του ομίλου αυτού που της στέλνει την τελευταία στιγμή τον σεφ που θα αντικαταστήσει μια παλιά της συνεργάτιδα που μετακομίζει από τη χώρα, και ο οποίος θα αναλάβει να φρεσκάρει και να ανανεώσει το μενού των Χριστουγέννων. Πώς όμως θα κατορθώσουν να συνεργαστούν δυο επίμονοι άνθρωποι με τον χρόνο των τελικών υπογραφών να πλησιάζει;

Η αγάπη περνάει από το στομάχι κυριολεκτικά σε τούτην εδώ την ταινία που διόλου τυχαία αποτελεί παραγωγή του Food Network, του οποίου τον Μπομπ Φλέυ, έναν διάσημο σεφ-παρουσιαστή, φιλοξενεί μάλιστα στον ρόλο του διάσημου κριτικού εστιατορίων. Χαριτωμένο είναι και προς τιμήν του προσγειωμένο, με ένα πρωταγωνιστικό δίδυμο που φαίνεται να "δουλεύει" στην οθόνη και μια ιστορία στη βάση της ρεαλιστική. Έχει χιούμορ και "νοστιμιές" (το πιάσατε το υπονοούμενο, καθ' ότι ο σεφ μαγειρεύει νόστιμα πιάτα), έχε διακριτικό και αληθοφανές φλερτ και μια ιστορία που εξυπηρετεί τις συμβάσεις έτσι ρομαντική και χορταστική καθώς είναι (το ξαναπιάσατε το υπονοούμενο, καθ' ότι τα πιάτα του σεφ είναι χορταστικά... oh forget it).

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)