Christmas with you (2022)


Ελληνικός τίτλος: Χριστούγεννα μαζί σου

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί του Netflix σε σκηνοθεσία Γκαμπριέλα Ταλιαβίνι, με τους Αιμέ Γκαρσία, Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ, Ντέζα Μονίκ Κρουζ, Γκάμπριελ Σλόγερ, Σοκόρο Σαντιάγο, Ζένζι Γουίλλιαμς.

Μια λατίνα σούπερ σταρ της ποπ μουσικής βρίσκεται προ δημιουργικού αδιεξόδου, όταν η δισκογραφική της ζητά χριστουγεννιάτικο νέο σινγκλ το συντομότερο δυνατόν. Με την ημερομηνία του ετήσιου φιλανθρωπικού γκαλά που διοργανώνει η ίδια να πλησιάζει και τον διευθυντή της εταιρείας να προετοιμάζει ήδη τη διάδοχό της, η Αντζελίνα αποφασίζει να επισκεφθεί μια νεαρή θαυμάστριά της, της οποίας η ανάρτηση την είχε συγκινήσει ιδιαίτερα. Όταν γνωρίζει την ίδια και τον πατέρα της, συνειδητοποιεί πως εκφράζουν την ανεπιτήδευτη αγάπη και ειλικρίνεια που η ίδια άφησε πίσω της για χάρη της δημόσιας εικόνας και της καριέρας της.

Το Netflix παθαίνει (μέτριο) Halmark σε budget (σχεδόν), ύφος και χριστουγεννιάτικο μπούκωμα στη διακόσμηση και γυρίζει μια από αυτές τις τετριμμένες σαχλαμαρίτσες όπου όλα όσα συμβαίνουν, τουλάχιστον στο πρώτο μισό, είναι ντιπ αψυχολόγητα ενώ ακούγονται διάφορα μεγαλόστομα που δεν πείθουν στο παραμικρό. Στο δεύτερο μισό, η ταινία τα πηγαίνει καλύτερα πάντως, βρίσκοντας τα πατήματά της και εξελίσσοντας την υπόθεση έτσι όπως ξέραμε ότι θα γίνει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ποντάροντας σε περισσότερη ειλικρίνεια και γιορτινή, οικογενειακή ζεστασιά. Είναι πολύ καλή (ειδικά στα ελεγχόμενα κωμικά της) η Ζένζι Γουίλλιαμς που υποδύεται τη βοηθό της τραγουδίστριας, αλλά ρε γαμώτο δεν της έδωσαν ρόλο. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)