Noel Next Door (2022)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί της Johnson σε σκηνοθεσία Μαξ ΜακΓκουάιαρ, με τους Νάταλι Χωλ, Κόρυ Σέβιερ, Τζοάνα Ντάγκλας, Άντριαν Φάλκονερ.

Η Νοέλ, άρτι διαζευγθείσα μητέρα, σερβιτόρος σε ένα μικρό εστιατόριο, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε ο γιος της να έχει τα τέλεια Χριστούγεννα, ειδικά με τον πατέρα του να επιμένει απειλητικά σχεδόν πως θα έπρεπε να περάσει τις γιορτές μαζί με εκείνον και τη νέα του σύντροφο. Μολονότι το φλερτ δεν την απασχολεί ποσώς, η γνωριμία της με έναν γοητευτικό μουσικό, ο οποίος αναρρώνει από εγκεφαλικό, την κάνει να αρχίζει να πιστεύει και πάλι στον έρωτα. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι πως ο ευγενικός Τζέρεμυ δεν είναι άλλος από τον γκρινιάρη γείτονα που ταλαιπωρεί τους πάντες, του γιου της συμπεριλαμβανομένου, με τις παραξενιές του.

Ολίγον από Σκρουτζ, κάμποσο από ρομάντσο, δύο όμορφοι πρωταγωνιστές και μια σειρά παρεξηγήσεων είναι τα βασικά συστατικά επιτυχίας τούτης εδώ της ρομαντικής τηλεταινίας με το γιορτινό αμπαλάζ. Ίσως να είναι από τις σπάνιες φορές που τα περισσότερα βγάζουν νόημα χωρίς να ακούγονται απιθανότητες και που οι χαρακτήρες έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο. Οι γιορτές και το πνεύμα των Χριστουγέννων όλα τα γιατρεύουν, το χιόνι είναι ολόλευκο, ο μουσικός μας κατά βάθος είναι χρυσό παιδί και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)