Falling for Christmas (2022)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικος έρωτας

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί των Netflix/Motion Picture Corporation of America, σε σκηνοθεσία Τανήν Ντέιμιαν, με τους Λίντσεϋ Λόχαν, Κορντ Όβερστρητ, Τζωρτζ Γιανγκ, Τζακ Γουάγκνερ, Αλεχάντρα Φλόρες.

Η κακομαθημένη κόρη ενός ξενοδοχειακού μεγιστάνα χτυπά άσχημα το κεφάλι της σε ένα ατύχημα την ώρα που ο διάσημος influencer αρραβωνιαστικός της τής κάνει πρόταση γάμου live στα social media. Ευτυχώς για τη Σιέρα, τη βρίσκει ο ιδιοκτήτης μιας τοπική πανσιόν και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου ξυπνά χωρίς να μπορεί να θυμηθεί ποια είναι. Τώρα, σε ένα νέο περιβάλλον, στη συντροφιά του γοητευτικού χήρου Τζέηκ, της μικρής του κόρης και της γιαγιάς της, ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο αληθινής τρυφερότητας, γεμάτο από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για τον διπλανό τους. Καθώς οι ημέρες περνούν και όσο η ίδια παλεύει με την αμνησία της, τόσα περισσότερα μαθαίνει για τον πραγματικό της εαυτό και τα αισθήματά της. 

Η Λίντσεϋ Λόχαν επιστρέφει μετά από χρόνια ταλαιπώριας και μαζί με τον γοητευτικό Κορντ Όβερστρητ του "Glee" πρωταγωνιστεί σε μια χαριτωμένη -αν και υπερβολική στα αστεία της- αισθηματική κομεντί με φόντο τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα θέρετρα σκι. Η ίδια πάντως φαίνεται να μην έχει χάσει το κέφι της και την κωμική της στόφα και να τα πηγαίνει καλά στον ρόλο της τέως κακομαθημένης, παμπλούτογλου κληρονόμου, χωρίς να έχει χάσει ίχνος λάμψης από το χαμόγελο και τα μάτια της. Εξίσου πλάκα έχει ο αλλού γι' αλλού influencer αρραβωνιάρης, ειδικά στη γνωριμία του με αυτόν το παράνομο κυνηγό μέσα στο δάσος, side story που αφήνει υπονοούμενα αλλά δεν παραδέχεται και τίποτα διότι τζιζ-κακά, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα, μας βλέπουν και μικρά παιδιά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς κανείς από την παραγωγή δεν σκέφτηκε να βάλει στο πιάνο τον Κορντ Όβερστρητ να πει τουλάχιστον ένα τραγούδι. Εντάξει, το παλληκάρι ακούγεται να τραγουδάει στους τίτλους, αλλά αν έλεγε και ένα ακόμα στη ροή της ιστορίας θα ενοχλούσε κανέναν;

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)