Return to Christmas Creek (2018)


Ελληνικός τίτλος: Επιστροφή στην Πόλη των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία της Paramount γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark από τον Ντον ΜακΜπρίαρτυ, με τους Τόρι Άντερσον, Στήβεν Χούζαρ, Στήβεν Γουέμπερ, Κάρι Μάτσετ.

Η Αμέλια, ειδήμων στις εφαρμογές αγορών, τρώει πόρτα από τον επενδυτή της όταν η πρότασή της για τη νέα εορταστική εφαρμογή που του προτείνει τού φαίνεται πως δεν έχει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα που θα έπρεπε. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αρραβωνιαστικός της τη χωρίζει μια μέρα πριν φύγουν μαζί για τον αγαπημένο της προορισμό, αφού εκείνη επέμενε να αποφύγει τις γιορτές με την οικογένειά του. Απογοητευμένη, περισσότερο με τον εαυτό της, αποφασίζει να πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κρίστμας Κρηκ, και να συναντήσει τον θείο της τον Χάρυ στο οικογενειακό πανδοχείο τους, χωρίς όμως να το πει στους γονείς της, αφού μια παλιά έριδα έχει απομακρύνει τους δύο αδελφούς.

Τυπική, αναμενόμενη και με σενάριο copy-paste από δεκάδες αντίστοιχες τηλεταινίες, η "Επιστροφή στην Πόλη των Χριστουγέννων" απέχει τουλάχιστον από άκομψες χαριτωμενιές και υπερβολές. Περισσότερο οικογενειακή και λιγότερο αμιγώς αισθηματική, η ταινία μπορεί να κυλάει χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, έχει όμως όλη αυτή την τρυφερότητα και τη γλυκάδα που σου χαρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι τις λαμπερές αυτές ημέρες του χρόνου.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)