Christmas Time Is Here (2021)


Ελληνικός τίτλος: Η ώρα των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί σε σκηνοθεσία Κρίστι Γουίλ Γουλφ, με τους Ρουκίγια Μπέρναρντ, Ντιουσέην Γουίλλιαμς, Τομ Πίκετ, Τζιλ Μόρισον.

H Νία, επιτυχημένη μεσίτρια στην πόλη της, αναλαμβάνει μια απαιτητική αλλά επικερδή αποστολή. Μια μεγάλη αναπτυξιακή εταιρεία αναζητά κτίριο για ξενοδοχειακή χρήση στην πόλη, οπότε η Νία πρέπει να τους βρει τους καλύτερους πιθανούς χώρους. Μόνο που ο Τζούλιαν, ο απεσταλμένος της εταιρείας, έχει βάλει το μάτι του στο οικογενειακό της πανδοχείο, το οποίο πλέον τρέχει μόνος του ο πατέρας της. Η ιδέα να το πουλήσουν ακούγεται καλή στα αυτιά του, καθώς θέλει να βγει στη σύνταξη και να ξεκουραστεί, όμως για τη Νία αυτό σημαίνει πως το σπίτι που μεγάλωσε και που κάποια μέρα ονειρευόταν να αναλάβει η ίδια, θα περάσει στα χέρια μεγαλοεπενδυτών που θα του αλλάξουν το ύφος με τις μετατροπές που θα του κάνουν. Έτσι, καθυστερεί όσο γίνεται περισσότερο να δώσει μια τελική απάντηση στον Τζούλιαν, δείχνοντάς του ταυτόχρονα εναλλακτικούς χώρους. Όμως όσο περνά ο καιρός και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, η επαγγελματική τους σχέση μοιάζει να στέκει εμπόδιο στα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Τρυφερό, αναμενόμενο αλλά χωρίς ανόητες υπερβολές τηλεοπτικό φιλμάκι, το οποίο γνωρίζει, σέβεται και ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβάσεις του είδους. Συμπαθές το πρωταγωνιστικό δίδυμο, αληθοφανής η ιστορία καθώς και η προβλεπόμενη ρήξη εκεί προς το φινάλε, ενώ η από τον ουρανό λύση στο πρόβλημα ήταν εκεί και τους περίμενε από την αρχή. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)