A Very Nutty Christmas (2018)


Χριστουγεννιάτικη κομεντί φαντασίας του Lifetime σε σκηνοθεσία Κόλιν Τέυς, με τους Μελίσσα Τζόαν Χαρτ, Μπάρυ Γουώτσον, Μαρίσα Τζάρετ Γουίνοκουρ, Ριζγουάν Μαντζί, Κοντσάτα Φέρελ, Ράυαν Καλτατζιρόνε.

Η Κέητ, μια εργασιομανής ζαχαροπλάστισσα, έχει εγκαταλείψει την πίστη της στα Χριστούγεννα εδώ και καιρό, πόσω δε μάλλον τη χρονιά αυτή, αφού το αγόρι της την παρατάει καταμεσής των γιορτών. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο διπλασιασμός μιας μεγάλης παραγγελίας για μπισκότα, οδηγεί την ίδια και τους συνεργάτες της στα όρια των αντοχών τους. Όμως, όταν ο ξύλινος καρυοθραύστης που της δωρίζει ένας άγνωστος πωλητής στο χριστουγεννιάτικο παζάρι ζωντανεύει αναλαμβάνοντας την προστασία της, τότε η πίστη της Κέητ στη μαγεία των γιορτών αρχίζει να σπινθηρίζει ξανά.

Να λοιπόν και μια τηλεταινία για τα Χριστούγεννα που δεν βασίζεται στο love story δύο αγνώστων ή παλιών γνωστών, αλλά είναι κατ' ουσίαν ένα γιορτινό παραμύθι γεμάτο φαντασία και γοητευτική αφέλεια. Το χιούμορ και οι υπερβολές στην περίπτωσή μας είναι καλοδεχούμενες, η διακριτική συγκίνηση έρχεται αβίαστα, ενώ όλα αυτά τα χρωματιστά μπισκοτάκια που κυκλοφορούν στον φούρνο της πρωταγωνίστριας, κάνουν το σπίτι να μυρίζει Χριστούγεννα. Δεν θα πρέπει να παραλείψω τον πρωταγωνιστή Μπάρυ Γουώτσον που τα καταφέρνει -τηρουμένων των αναλογιών πάντα- μια χαρά πειστικά στον ρόλο του ζωντανού καρυοθραύστη.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)