Angel Falls Christmas (2021)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικος άγγελος

Χριστουγεννιάτικη κομεντί της Motion Picture Corporation of America σε σκηνοθεσία Τζέρυ Τσικορίτι, με τους Τσαντ Μάικλ Μάρεϋ, Τζέσικα Λάουντες, Ντέηβιντ Ρηάλ, Σαμόρα Σμώλγουντ, Τζέην Λουκ.

Η Άλλυ, αφοσιωμένη χειρουργός με πολυετείς βάρδιες στη ΜΕΘ, παίρνει επί τέλους την προαγωγή που της αξίζει. Όμως, εκείνη επιμένει να θέλει να κάνει έξτρα ώρες στο νοσοκομείο, νιώθοντας πως αυτό είναι το καθήκον της. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν βρίσκει διόλου σύμφωνο τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος ήλπιζε πως πλέον, με τα νέα της καθήκοντα, θα είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο χωρίς να βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και ξαφνικά, το ζευγάρι χωρίζει, παραμονές Χριστουγέννων. Μόνο που όσα οι δυο τους ευχήθηκαν φτάνουν στα αυτιά των δύο αγγέλων που βρίσκονται στην πόλη και οι οποίοι αναλαμβάνουν δράση.

Επιστροφή στο Angel Falls, την πόλη με τους φύλακες αγγέλους, όπως δηλώνει και το όνομά της, την οποία μάλιστα είχαμε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν, το 2017 και το 2019. Αυτή τη φορά το αγγελικό δίδυμο απαρτίζεται από τη Μωρήν, με χιλιετίες εμπειρίας και τον νεοσύλλεκτο Γκέημπ, ο οποίος δεν μπορεί να διακρίνει ακόμα τα όρια που μπαίνουν ανάμεσα στο ουράνιο καθήκον του και τα προσωπικά του θέλω. Χαριτωμένο είναι, λίγο περισσότερο γλυκανάλατο για τα γούστα μου, αλλά συνολικά αξιοπρεπές μέσα στην ούτως ή άλλως "υπερκόσμια" υπερβολή του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)