Christmas in Montana (2019)


Ελληνικός τίτλος: Έρωτας στη φάρμα

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Τ. Γ. Πήκοκ, με τους Κέλλι Μάρτιν, Κόλιν Φέργκιουσον, Έηβα Πρέστον, Βικτόρια Σνόου, Ντάρυλ Χιντς.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η πιο δύσκολη εποχή του χρόνου για την οικονομική σύμβουλο Σάρα Μπράντλεϋ και τη κόρη της Κλόε, μετά τον χαμό του συζύγου της τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Από τότε, οι γιορτές είναι η περίοδος που καθιστά την απουσία του ακόμη εντονότερη, οπότε αυτή τη χρονιά η Σάρα ανακουφίζεται όταν η εταιρεία της τής αναθέτει δουλειά μέσα στην εορταστική περίοδο. Παρά τις αντιδράσεις της Κλόε, ταξιδεύουν μέχρι το Μπίγκφορκ της Μοντάνα για να συναντήσουν έναν από τους παλαιότερους πελάτες τη εταιρείας, ο οποίος βρίσκεται στην ανάγκη εξασφάλισης μιας δεύτερης υποθήκης το συντομότερο δυνατόν, με την ξηρασία να έχει καταστρέψει τη σοδειά του και τη φάρμα του να κινδυνεύει να κλείσει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Ναι μεν έχει άρωμα Hallmark με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όμως η συγκεκριμένη ταινία επωφελείται από την ηλικία των δύο ηρώων της και αποφεύγει τα εύκολα αστειάκια και τα αναμενόμενα νάζια. Εδώ φυσικά και υπάρχει μια υποβόσκουσα αισθηματική ιστορία, όμως το ότι έχουμε να κάνουμε με δύο ώριμους ανθρώπους εξαναγκάζει την ιστορία σε εξίσου ώριμα και πιο σοβαρά μονοπάτια. Προφανώς και δεν της λείπει το χιούμορ, όμως είναι η συγκίνηση και το συναίσθημα που κυριαρχούν και οδηγούν αυτόν τον "Έρωτα στη φάρμα" στο αίσιο φινάλε του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)