Pumpkin Pie Wars (2016)


Αισθηματική τηλεταινία των Crown Media/Hallmark, σε σκηνοθεσία Στήβεν Ρ. Μονρό, με τους Τζούλι Γκονζάλο, Έρικ Αραγκόν, Μισέλ Σκαραμπέλι, Τζένιφερ-Τζούνιπερ Άντζελι, Ντολόρες Ντρέηκ.

Μια ξαφνική κόντρα στον διάσημο διαγωνισμό κολοκυθόπιτας της μικρής τους πόλης μετατρέπει δύο κολλητές φίλες σε άσπονδους εχθρούς. Από εκεί που μοιράζονταν τα πάντα στη ζωή τους, ξαφνικά βρίσκονται αντίπαλες στα πάντα, μέχρι και στα ζαχαροπλαστεία που ανοίγουν ταυτόχρονα, το ένα σχεδόν δίπλα στο άλλο. Δέκα χρόνια αργότερα, η κόντρα διατηρείται ακριβώς στα ίδια επίπεδα, ο διαγωνισμός κολοκυθόπιτας πλησιάζει, αλλά κάποια απρόβλεπτα γεγονότα φέρνουν αυτήν τη φορά αντιπάλους τα παιδιά τους. Τώρα είναι στο χέρι της Κέησυ και του Σαμ είτε να συνεχίσουν την πατροπαράδοτη οικογενειακή διαμάχη ή να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας νέας εποχής.

Ένα όμορφο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, μια χαριτωμένη ιστορία και ένας ανάλαφρος διάκοσμος αποτελούν τα βασικά συστατικά αυτής εδώ της τηλεταινίας που θέλει να είναι τόσο γλυκιά όσο και τα γλυκά που βγαίνουν από τους δύο αντίπαλους φούρνους. Απλοϊκό στη σύλληψη και στην εκτέλεση, μα τίμιο ως προς τις προθέσεις του, το φιλμ κυλά ευχάριστα, ακριβώς όπως οι αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες του Hallmark, απλά χωρίς τα στολίδια, το χιόνι και το Jingle Bells. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα CinemanoΓια περισσότερες κομεντί, κλικ εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)