Single parents (2018)


Κωμική σειρά των ABC/Fox, δημιουργία των Ελίζαμπεθ Μέριγουέδερ και Τζέι Τζέι Φίλμπιν, με τους Τάραν Κίλλαμ, Λέιτον Μήστερ, Κίμρι Λιούις, Τζέηκ Τσόι, Μπραντ Γκάρετ.

Πέντε γονείς χωρίς σύντροφο δημιουργούν μια δική τους ομάδα αλληλοϋποστήριξης ώστε να μπορούν να ξεπερνούν όλοι μαζί τα προβλήματα που τα νεαρά βλαστάρια τους δημιουργούν σχεδόν καθημερινά. Από το άγχος του δημοτικού, μέχρι τα δώρα των Χριστουγέννων και την καλοκαιρινή κατασκήνωση, αυτοί οι γονείς πάντοτε θα βρίσκουν λόγο να ανησυχούν.

Από τη δημιουργό και τον εκτελεστικό παραγωγό του χαριτωμένου "New Girl" έρχεται άλλο ένα sitcom, οικογενειακής κατεύθυνσης μεν αλλά -ας πούμε- και κάπως πιο φευγάτο. Πέντε εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι αναγκάζονται να συνυπάρξουν -κατά την κλασσική σύμβαση ενός ημίωρου κωμικού σήριαλ- με κομβικό σημείο αναφοράς αυτή τη φορά όχι το ίδιο διαμέρισμα ούτε την ίδια πολυκατοικία, μα την ίδια σχολική αυλή. Μόνοι μέσα σε μια θάλασσα παντρεμένων, θα προσπαθήσουν να βρουν τις δικές τους ισορροπίες απέναντι στην πολιτική ορθότητα που σαρώνει τα πάντα ενόσω θα πρέπει να συναγωνιστούν τα παιδιά τους σε πονηριά και χειραγώγηση. Έξυπνοι οι διάλογοι, ωραίοι τύποι οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές, με τα πιτσιρίκια να κλέβουν την παράσταση πολλές φορές. Πέρασε με επιτυχία στις ΗΠΑ τις εξετάσεις τηλεθέασης και πήρε πράσινο φως και για δεύτερη σαιζόν.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)