A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)


Ελληνικός τίτλος: Η Νέα Σταχτοπούτα -Χριστουγεννιάτικη Ευχή 

Χριστουγεννιάτικη βιντεοταινία της Warner, σε σκηνοθεσία Μισέλ Τζόνστον, με τους Λώρα Μαράνο, Γκρεγκ Σάλκιν, Ιζαμπέλα Γκόμεζ, Τζοχάνα Νιούμαρτς.

Η Κατ, φιλόδοξη τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, αναζητά απεγνωσμένα ένα θαύμα που θα της επιτρέψει να ξεφύγει μία και για πάντα από το σπίτι της. Ορφανή από 8 ετών από μητέρα και με τον πατέρα της νεκρό εδώ και δύο χρόνια, η Κατ οφείλει να ανεχθεί τη σπάταλη μητριά της και τις δύο φριχτές κόρες της που της συμπεριφέρονται σαν υπηρέτρια. Εργαζόμενη ως ξωτικό στη "Χώρα των Χριστουγέννων", η Κατ βλέπει την τύχη να της χαμογελά όταν ερωτεύεται τον νεαρό Άγιο Βασίλη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο Ντόμινικ, γιος του δισεκατομμυριούχου Τέρενς Γουίντεργκάρντεν και ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Την ίδια στιγμή, η μητριά της προσπαθεί να προσεγγίσει τον πάμπλουτο επιχειρηματία όταν μαθαίνει πως ήταν φίλοι με τον μακαρίτη τον άντρα της και διεκδικεί με ψέματα την πολυπόθητη πρόσκληση για το χριστουγεννιάτικο γκαλά.

Άλλη μία εκδοχή της Σταχτοπούτας, τοποθετημένη στο σήμερα και με τον νεαρό πρίγκιπα να δίνει τη θέση του στον γιο ενός ζάπλουτου επιχειρηματία. Χαριτωμένοι οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές, αρκούντως αστείες οι "θετές", όπως τις αποκαλεί η Κατ, ανώφελες και επιδερμικές οι παρεξηγήσεις, οπότε προσθέστε και μερικά τραγουδάκια και έξω από την πόρτα. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)