Magical Christmas Ornaments (2017)


Εναλλακτικός τίτλος: Her magical Christmas

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Ντον ΜακΜπρήαρτυ, με τους Τζέσικα Λάουντες, Μπρένταν Πέννυ, Στήβεν Χάζαρ, Τιμ Μάθισον. 

Μετά από έναν άσχημο χωρισμό, η Μαρί, υπεύθυνη εκδόσεων σε μεγάλη εταιρεία, έχει χάσει κάθε ίχνος χριστουγεννιάτικου πνεύματος και διάθεσης. Για να της αναπτερώσει το κέφι, η μητέρα της τής στέλνει κάθε μέρα και από ένα στολίδι της παιδικής της ηλικίας. Η γιορτινή διάθεση της Μαρί φαίνεται να αναζωπυρώνεται και από τη γνωριμία της με τον όμορφο γείτονά της, τον Νέητ, η καλή καρδιά του οποίου την κάνει να δει ξανά με ζεστασιά τις γιορτές και τη ζωή της. Μόνο που εκεί που δεν το περίμενε, ο διευθυντής της τής αναθέτει την επιμέλεια του βιβλίου του ανθρώπου που την είχε πληγώσει στο παρελθόν και ξαφνικά όλα μπερδεύονται.

Οι ιδανικές δόσεις έρωτα, Χριστουγέννων, μαγείας, οικογενειακής ατμόσφαιρας και όμορφων πρωταγωνιστών αναμειγνύονται με μαεστρία και δίνουν ένα γλυκύτατο αποτέλεσμα, έτσι όπως πρέπει σε χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες. Τα πάντα δουλεύουν με γοητεία και μέτρο σε αυτά εδώ τα "χριστουγεννιάτικα στολίδια" που δίνουν απαντήσεις στην ηρωίδα της ιστορίας μας και θέτουν τον τόνο μιας γλυκανάλατης αλλά τόσο καλοδεχούμενης ιστορίας. Το Hallmark στα καλύτερά του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)