Christmas in the Highlands (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One, σε σκηνοθεσία Ράυαν Αλεξάντερ Ντιούαν, με τους Μπρουκ Μπέρφιτ, Νταν Ζανότ, Τζέραλντιν Σόμερβιλ, Νίκολας Φάρελ, Καπρίς Μπούρετ, Όλι Μπάσι.

Η Μπλαιρ, υπεύθυνη πωλήσεων σε μια μεγάλη εταιρεία αρωμάτων, ταξιδεύει εσπευσμένα στα Χάιλαντς της Σκωτίας για να πείσει ένα τοπικό αρωματοποιείο να πουλήσει στον οίκο όπου εργάζεται το άρωμά του. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας τής έχει δώσει διορία μέχρι τα Χριστούγεννα για να κλείσει τη συμφωνία, όμως η Μπλαιρ όταν γνωρίζει τον γοητευτικό ιδιοκτήτη μαθαίνει πως δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει σε κανέναν. Έτσι προσποιείται πως ταξίδεψε στη Σκωτία για να γυρίσει ένα ντοκυμανταίρ για το παραδοσιακό αρωματοποιείο με κρυφή ατζέντα να ανακαλύψει τα συστατικά του αρώματος.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε πρίγκιπα διαθέσιμο, μα Κόμη και μάλιστα με πύργο στα Χάιλαντς. Τουλάχιστον η ιστορία δεν είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και οι δύο γοητευτικοί πρωταγωνιστές είναι user friendly και αρκούντως λαμπεροί στην οθόνη. Είναι λίγο off τα αστειάκια με την αδηφάγα αριστοκράτισσα που θέλει τον όμορφο νέο για την κόρη της, αλλά στο σύνολό του το φιλμ είναι ευχάριστο. Τουλάχιστον είναι όντως γυρισμένο στη Σκωτία και όχι στις εξοχές του Καναδά κι αυτό φαίνεται στην εικόνα του. Να είχαν προσέξει λίγο περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες του σεναρίου μόνο...

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)