A Storybook Christmas (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One, σε σκηνοθεσία Κέρτις Τζέημς Κρώφορντ, με τους Άλι Λίμπερτ, Τζέηκ Έπστάιν, Χαμπρί Λάρατ, Βικτόρια Μαρία, Μπράντλεϋ Χάμιλτον.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η επαγγελματική πίεση ανεβαίνει για τη διοργανώτρια εκδηλώσεων Σελέστ Έβερετ. Έχοντας στη φροντίδα της τη μικρή της ανιψιά, τη Φίνλεϋ, κόρη της αδελφής της που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό μαζί με τον πατέρα της μικρής, η Σελέστ νιώθει πως δεν θα τα βγάλει πέρα και αποφασίζει να ψάξει για νταντά. Η απόπειρα αποδεικνύεται άκαρπη αφού κανένα πρακτορείο δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει τελευταία στιγμή. Μόνο το πρακτορείο μιας πελάτισσάς της μπορεί να την εξυπηρετήσει κι αυτό ως προσωπική χάρη, οπότε τής στέλνει για νταντά τον αδελφό της και συνιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Να λοιπόν που μπορούν να υπάρξουν χαριτωμένες ιδέες χωρίς υπερβολές και γκι να κρέμονται από παντού. Έχει μια απλότητα στην αφήγηση αυτή εδώ η ταινία και μια αληθοφάνεια τηρουμένων των συμβάσεων του είδους. Κάτι η πραότητα του πρωταγωνιστή, κάτι η ζεστασιά της ιστορίας, κάτι το ευρύτερα χαμηλότονο ύφος της σκηνοθεσίας κάνουν τα Χριστούγεννα των ηρώων της να βγαίνουν πράγματι σαν από βιβλίο με παραμύθια. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)