Wrapped up in Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Τατυάνα Άλι, Μπρένταν Φερ, Κιμ Φηλντς, Σίντυ Πίκετ.

Η Χέδερ είναι υπεύθυνη εκμετάλλευσης σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών. Με τον ανταγωνισμό στην αγορά να εντείνεται και την ίδια να περιμένει την πολυπόθητη προαγωγή, αναλαμβάνει να εκτελέσει με δισταγμό την απόφαση της Διοίκησης που θέλει να λήξει τα μισθωτήρια σε όσα καταστήματα σημειώνουν πεσμένες πωλήσεις. Με βαριά καρδιά μα μην έχοντας επιλογή στέλνει την πρώτη επιστολή έξωσης στο "Kατάστημα Παιχνιδιών της Πάττυ", χωρίς να γνωρίζει πως η ιδιοκτήτριά του είναι θεία του Ράυαν, του γοητευτικού νεαρού τον οποίο έχει αρχίσει να ερωτεύεται.

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία με κοινωνική συνείδηση είναι τούτη εδώ η χαριτωμένη και φροντισμένη παραγωγή που προσπαθεί να ξεφύγει από τα απολύτως τετριμμένα και να εντάξει την αισθηματική ιστορία της σε ένα άλλο πλαίσιο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα μια μεγαλύτερη σύγκρουση προς το φινάλε αφού αναφέρεται πως ο πρωταγωνιστής είναι δικηγόρος, άρα θα μπορούσε να υπερασπιστεί ουσιαστικά το δίκιο της θείας του και των όποιων άλλων καταστηματαρχών επηρεάζονται από την απόφαση έξωσης. Τελικά, η ιδιότητα του πρωταγωνιστή παραμένει ανεκμετάλλευτη και η λύση που επιλέγεται είναι πολύ πιο ήπια και christmas friendly, στερώντας από την ταινία τη δυνατότητα να αρθρώσει έναν δικό της λόγο. Εν τούτοις παρακολουθείται ευχάριστα καθώς δεν ενοχλεί με κραυγαλέες υπερβολές ούτε στις ερμηνείες ούτε στην υπόθεση, ενώ έχει δύο αξιαγάπητα πρόσωπα στους βασικούς ρόλους. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)