A Heavenly Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Crown Media για το Hallmark, σε σκηνοθεσία Πωλ Σαπίρο, με τους Κρίστιν Ντέηβις, Έρικ ΜακΚόρμακ, Σίρλεϋ ΜακΛέην, Τζέντα Λίλυ Μίλλερ.

Η εργασιομανής Ηβ Μόργκαν ετοιμάζεται να περάσει για ακόμα έναν χρόνο τις γιορτές όπως μόνο εκείνη γνωρίζει: δουλεύοντας. Κλείνει το ένα ραντεβού μετά το άλλο επιδιώκοντας να υπογράψει συμφωνία με έναν ακόμα πελάτη προτού αλλάξει ο χρόνος ώστε να εξασφαλίσει τη θέση του συνεταίρου στη Χρηματιστηριακή όπου εργάζεται. Η οικογένεια και και οι φίλοι δεν χωρούν στο πολυάσχολο πρόγραμμά της, έως ότου ένα λάθος βήμα στο παγωμένο πεζοδρόμιο αλλάζει τα πάντα. Η Ηβ ξυπνά στον Παράδεισο όπου μαθαίνει πως είναι πλέον Άγγελος και αποστολή της είναι να βοηθήσει με κάποιον τρόπο τον Μαξ, έναν μουσικό που τώρα απασχολείται σε ένα μικρό εστιατόριο και ο οποίος μεγαλώνει μόνος την κόρη τη αδελφής του που σκοτώθηκε δύο χρόνια νωρίτερα.

Ορφανά παιδάκια, άγγελοι που περπατούν στη Γη, γοητευτικοί μουσικοί και χαμένες ευκαιρίες στήνουν τον καμβά σε μια πιο-Hallmark-δεν-γίνεται χριστουγεννιάτικη τηλεταινία που πληροί όλες τις προδιαγραφές του δικτύου. Στα συν προσθέστε την παρουσία της Σίρλεϋ ΜακΛέην, μια όχι τόσο κραυγαλέα σεναριακή προσέγγιση και ένα συγκινητικό φινάλε που όλα μαζί δουλεύουν ώστε να ξεχάσετε τις υπερβολές του μύθου. Η Κρίστιν Ντέηβις από το "Sex and the City" φαίνεται να αναδεικνύεται σιγά-σιγά σε σταρ των εορταστικών ταινιών, αφού την είδαμε λίγο αργότερα και στα "Χριστούγεννα στην άγρια φύση" του Netflix.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)