A Christmas Miracle for Daisy (2021)


Ελληνικός τίτλος: Η Ντέιζι και το Θαύμα των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Motion Picture Corporation of America, σε σκηνοθεσία Μάικ Ρολ, με τους Τζιλ Βάγκνερ, Νικ Μπέητμαν, Τήγκαν Μος, Τζο Κόστα, Άντριου Φράνσις, Χέδερ-Κλαιρ Νόρτεϋ, Τέρενς Κέλλυ.

Η Γουίτνυ μαζί με τη φίλη και συνεταίρο της, την Άντι, έχουν αναλάβει για λογαριασμό της εταιρείας τους τον σχεδιασμό του άρματος του Άι Βασίλη για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέλαση της πόλης. Και είναι τότε που μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία τής χτυπά την πόρτα, όταν καλείται να αναλάβει την εσωτερική διακόσμηση μιας εμβληματικής κατοικίας της περιοχής. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν η Γουίτνυ μαθαίνει πως το σπίτι αγόρασε ο πρώην της, ο Κόνορ, ο οποίος έχει σκοπό να μετακομίσει εκεί από το Λος Άντζελες μαζί με τη μικρή του κόρη.

Πολύ τρυφερό, χαριτωμένο και χωρίς άχρηστες κωμικές μπαλαφάρες, το συγκεκριμένο φιλμάκι έχει όλα όσα απαιτεί το είδος και μάλιστα σε ικανότατες δόσεις. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα των γιορτών συναντά με επιτυχία την αισθηματική ιστορία, ενώ η ακαταμάχητη γοητεία του πρωταγωνιστικού ζεύγους χαρίζει έξτρα πόντους. Στα παραπάνω έρχεται να δέσει αρμονικά και η ευχή της Ντέηζι, της μικρής κόρης του Κόνορ, προς τον Άι Βασίλη, οπότε όλα οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια προς το αίσιο τέλος που απαιτείται και που όλοι περιμένουμε.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)