The Christmas Promise (2021)


Χριστουγεννιάτικη δραματική κομεντί του Hallmark σε σκηνοθεσία Φρεντ Γκέρμπερ, με τους Τόρρυ ΝτεΒίτο, Ντύλαν Μπρους, Πάτρικ Ντάφυ, Τζάιλς Πάντον, Μάθιου Τζέημς Ντάουντεν.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, δυστυχώς όμως για τη Νικόλ Γκράχαμ δεν σηματοδοτούν τίποτα περισσότερο από την επέτειο θανάτου του αρραβωνιαστικού της σε τροχαίο, έναν χρόνο νωρίτερα. Με τη βοήθεια και την αγάπη των φίλων της και του παππού της, κατόρθωσε παρ' όλα αυτά να σταθεί και πάλι στα πόδια της σταδιακά και να αποφασίσει να πάει τη ζωή της ένα βήμα πιο πέρα. Έτσι, αποφασίζει να πουλήσει το παιχνιδάδικο που είχαν με τον αρραβωνιαστικό της, καθώς ήταν περισσότερο δικό του όνειρο, αλλά και το σπίτι που είχαν αγοράσει για να εγκατασταθούν, το οποίο μάλιστα ανακαίνιζε ο Χένρυ με τα ίδια του τα χέρια. Καθώς τη συμβουλεύουν να ολοκληρώσει την ανακαίνιση πριν από την πώληση ώστε η αξία του να μεγαλώσει, η Νικόλ προσλαμβάνει έναν ξυλουργό για να συνεχίσει τις εργασίες, χωρίς να γνωρίζει ότι το επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής της βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. 

Τρυφερό και περισσότερο σοβαρό από τις ταινίες που πλημμυρίζουν τις οθόνες μας τα Χριστούγεννα, το συγκεκριμένο φιλμ αντιμετωπίζει με συγκρότηση την ιστορία και τους χαρακτήρες του, καθώς η συναισθηματική σύνδεση των δύο πρωταγωνιστών αναπτύσσεται μέσα από τη θλίψη της απώλειας και την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα. Πολύ καλή η επιλογή των δύο βασικών ηθοποιών, ικανός αρωγός ο Πάτρικ Ντάφυ (από το Ντάλας) στον ρόλο του παππού και αρκετά ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη λίγο πριν από το φινάλε. Το Hallmark στις πολύ καλές στιγμές του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)