Christmas Movie Magic (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Daro σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Βων, με τους Χόλυ Ντεβώ, Ντρου Σήλυ, Τζιλ Φράπιερ, Τζένιφερ Γκίμπσον.

Η νεαρή Άλλι χρόνια τώρα προσπαθεί να κερδίσει μια θέση δημοσιογράφου στον ιστότοπο όπου εργάζεται ως βοηθός και τώρα είναι η μεγάλη της ευκαιρία. Μόνο που θα πρέπει να αποδείξει την αξία της στην αποστολή που της αναθέτει ο εκδότης της. Οπότε ταξιδεύει στη μικρή πόλη του Γουάιτ Φωλς, τόπο γυρισμάτων αλλά και της πρεμιέρας της κλασικής χριστουγεννιάτικης ταινίας "Christmas with you" που αυτή τη χρονιά γιορτάζει την 65η της επέτειο. Εκεί συναντά τον Μπραντ, διαχειριστή του τοπικού μικρού κινηματογράφου όπου είχε γίνει και η πρεμιέρα της ταινίας και μαζί ανακαλύπτουν πως ο διάσημος πρωταγωνιστής της, ο χαμένος από τα φώτα της δημοσιότητας Γουώλτερ Άντριους, είχε τα χρόνια εκείνα έναν μυστικό, μεγάλο έρωτα.

Όταν υπάρχουν κέφι, έμπνευση και λίγα χρήματα παραπάνω τότε το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει για την πρωτοτυπία και τη λάμψη του. Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους το "Christmas Movie Magic" είναι κάτι παραπάνω από την τυπική και αναμενόμενη χριστουγεννιάτικη ταινία που αναμασά τα κλισέ των χιλιοειπωμένων σεναρίων. Εδώ και η ιστορία μας είναι φρέσκια και ο τρόπος που αναπτύσσεται το ειδύλλιο των δύο πρωταγωνιστών διαφέρει από τα τετριμμένα και η παράλληλη ιστορία από το παρελθόν παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον. Το πάντρεμα του τότε, της ταινίας και του σήμερα οδηγεί σε ένα γλυκό και τρυφερό φιλμάκι, με σινεφίλ αποχρώσεις, ρομαντική διάθεση, γιορτινό κλίμα και ένα αποθεωτικό -αν και ολίγον άχαρο- μουσικοχορευτικό φινάλε. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)