Christmas in Pine Valley (2022)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Νταμιάν Ρόμεϋ, με τους Κριστίνα Κόουλ, Άντριου Μπίερνατ, Σαντέ Μπάουζερ, Ντέμι Κάστρο, Ρενέ Άστον, Άμι Ντάσερ, Μαρκ Χέρμαν.

Η Νάταλι Κάμερον τρέχει εδώ και χρόνια μια επιτυχημένη εταιρεία χειροποίητων σαπουνιών και άλλων ειδών δώρων την οποία υποστηρίζει και μέσα από το οικογενειακού προσανατολισμού blog που διατηρεί. Μόνο που τα κείμενά της έχουν πείσει τους πάντες πως πρόκειται περί οικογενειακής επιχείρησης, εξ ου και το ενδιαφέρον ενός περιοδικού που στέλνει επί τόπου τον ρεπόρτερ του για τη σχετική παρουσίαση της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, η Νάταλι και οι συνεργάτες της στήνουν ένα ολόκληρο γαϊτανάκι από ψέματα για να πείσουν τον δημοσιογράφο αλλά και έναν μεγάλο πελάτη τους πως είναι στα αλήθεια οικογένεια, με τον φόβο πως εάν αποκαλυφθούν τότε θα χάσουν τα πάντα.

Εδώ είμαστε... Φρέσκο, χαριτωμένο, τρυφερό, αστείο και με γοητευτικούς πρωταγωνιστές, το "Christmas in Pine Valley" είναι η χριστουγεννιάτικη τηλεταινία που ξέρουμε και που θέλουμε να βλέπουμε. Φυσικά και το love story μεταξύ της Νάταλι και του Τζος καταλαμβάνει την πρώτη θέση, χωρίς όμως αυτό να καπελώνει το εύρημα της μασκαράτας που όλοι τους καλούνται να παίξουν μπροστά του ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το σενάριο δείχνει να τα έχει σκεφτεί όλα, εξ ου και το αμαρτωλό παρελθόν του δημοσιογράφου που είχε πέσει σε δυσμένεια όταν δεν διασταύρωσε τις πηγές του σε ένα παλιότερο ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα και η δική του καριέρα να κρέμεται από μία κλωστή, εντείνοντας τις ενοχές που όλοι νιώθουν με τα ψέματα που σκαρφίζονται και φυσικά την αναμενόμενη αντιπαράθεση λίγο πριν από το φινάλε. Όχι πως του λείπουν οι υπερβολές, όμως κι αυτές είναι καλοδεχούμενες.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)