Candy Cane Candidate (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Πατ Κίλυ, με τους Τζάκυ Λάι, Τζέηκ Έπστάιν, Ντάννυ Βο, Μίκυ Νγκουγιέν, Κάρα Ντάνκαν.

Μετά την αποτυχία της στις εκλογές στη Βοστόνη, η Τζούλια αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα και να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στη μικρή της πόλη, μαζί με την οικογένειά της. Έχοντας ήδη ανοιχτή μια επαγγελματική πρόταση από μια μεγάλη ΜΚΟ, ελπίζει να χαλαρώσει και να πάρει τις αποφάσεις για τα επόμενα βήματά της. Μόνο που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο ή για την ακρίβεια χωρίς τον υποψήφιο δήμαρχο της μικρής πόλης, με τον οποίο έχουν ανοιχτή κόντρα από τα σχολικά τους χρόνια στο Λύκειο. Παρορμητική καθώς είναι και αφοσιωμένη στην εμπλοκή της  με τα κοινά, ανακοινώνει χωρίς σχεδόν να το σκεφτεί και τη δική της υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο πιο απρόσμενος προεκλογικός αγώνας.

Τα Χριστούγεννα πάνε εκλογές στη χαριτωμένη αυτή τηλεταινία που ομολογουμένως απομακρύνεται από τις τετριμμένες αφορμές για χριστουγεννιάτικους έρωτες και αντιπερισπασμούς. Έχει χιούμορ, έχει τρυφερότητα, έχει και πολιτικά ορθούς καταναγκασμούς, αλλά τέλος πάντων έχει να πει μια κατά το δυνατόν διαφορετική ιστορία και να αναδείξει με τρόπο εναλλακτικό τα μηνύματά της περί πολιτικής ευγένειας, άμιλλας και περί του ευρύτερου κοινού καλού. Στα συν της ταινίας ο πρωταγωνιστής της Τζέηκ Έπστάιν, που ξεχωρίζει για το χιούμορ και την άνεσή του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)