A Godwink Christmas: Miracle of Love (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Χέδερ Χώθορν Ντόυλ, με τους Κάθριν Μπάρελ, Αλμπέρτο Φρέτσα, Τζος Σετούμπα, Φέηθ Ράιτ, Ντάριεν Μάρτιν, Νέλσον Γουόνγκ.

Δυο εθελοντές από διαφορετικές πόλεις συναντιούνται παραμονές Χριστουγέννων στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών ενεργειών μιας μεγάλης οργάνωσης. Με κοινό στόχο να ετοιμάσουν το νέο σπίτι μιας οικογένειας που έχασε όλο της το βιος σε πυρκαγιά, η Τζόυ και ο Έρικ θα θέσουν τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα, τολμώντας να απαγκιστρωθούν από ανασφάλειες του χθες.

Ακόμα μία εορταστική τηλεταινία που βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Godwink" των ΕσΚουάιαρ Ράσνελ και Λουίζ ΝτυΑρτ που πραγματεύονται τη δύναμη των συμπτώσεων ως ουράνιο θέλημα που καθορίζει τη ζωή μας, λες και ο Θεός μάς κλείνει το μάτι -εξ ου και ο τίτλος. Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ("A Godwink Christmas" του 2018 και "A Godwink Christmas: Meant for Love" του 2019), τούτη εδώ παραδίδεται σε μια άνευ όρων φλυαρία περί καλοσύνης και θεϊκού θελήματος που καταδικάζεται από την αρχή να χάσει την ανθρώπινη, ψυχαγωγική υπόσταση και να γίνει απλό φερέφωνο προσφοράς, φιλανθρωπίας, ανθρωπιάς και άλλων συναφών. Το love story που θα έπρεπε να είναι και ο συνδετικός κρίκος των γεγονότων πάει προς τα πίσω, ενώ χρειάζεται να φτάσουμε στην τρίτη πράξη του φιλμ, όταν μια παρ' ολίγον τραγωδία το επαναφέρει -σχεδόν- σε αυτό που θα έπρεπε να είναι από την αρχή.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)