A Furry Little Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Ντύλαν Βοξ, με τους Τζόναθαν Στόνταρντ, Κρίστι ΜακΚάμι, Μάικλ Σουών.

Μία πολυάσχολη και εργασιομανής κτηνίατρος με έδρα τη Νέα Υόρκη, καταφέρνει να δώσει στον εαυτό της μία εβδομάδα άδεια για να ταξιδέψει έως το Βερμόντ με τον 10χρονο γιο της, όπου θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τον πατέρα της. Η επιστροφή στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η ενασχόλησή της με τα ζώα της φάρμας, αντί των πολυτελών κατοικίδιων της πόλης αλλά και η γνωριμία της με τον γοητευτικό γιατρό της περιοχής, θα την οδηγήσουν να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της και να εξετάσει μια ενδεχόμενη νέα αρχή στη ζωή της.

Η γνώριμη αλλά -κακά τα ψέματα- αγαπημένη συνταγή της ρομαντικής, χριστουγεννιάτικης κομεντί είναι εδώ, οπλισμένη απλόχερα με τη γοητεία των δύο όμορφων πρωταγωνιστών της και λουσμένη στο ολόλευκο, χιονισμένο τοπίο της αμερικανικής υπαίθρου. Η υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, μακριά από τις πολυτέλειες αλλά και την πίεση της πόλης, η ελπίδα ενός νέου, μεγάλου έρωτα και οι αλώβητοι οικογενειακοί δεσμοί θέτουν τις βάσεις για μια ιστορία απλή, χωρίς μεγάλες συγκρούσεις και προβληματισμούς, που κυλά χαριτωμένα, φουλ αναμενόμενα αλλά με μια τίμια γλυκύτητα στις προθέσεις της. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)