A Kindhearted Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία σε σκηνοθεσία Αλύς Λάιτ-Ρότζερς, με τους Τζένι Γκαρθ, Κάμερον Μάθισον, Έμιλυ Τέναντ, Μπρόνγουεν Σμιθ, Μπλαιρ Πένερ, Μαρκ Μπράντον.

Η Τζέημι, ιδιοκτήτρια ενός μικρού γραφείου ξεναγήσεων στα αξιοθέατα της μικρής πόλης του Κούπερβιλ, δυσκολεύεται όσο πλησιάζουν οι γιορτές, καθώς είναι τότε που η απουσία του εδώ και πέντε χρόνια νεκρού συζύγου της φαντάζει ακόμα πιο έντονη. Καθώς εκείνος ήταν που ανέκαθεν αποτελούσε το αυθόρμητο πνεύμα καλοσύνης και δοτικότητας των Χριστουγέννων, η ίδια νιώθει κάπως αμήχανη για το πώς θα πρέπει να αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του. Ξαφνικά όμως το Κούπερβιλ γίνεται πρώτη είδηση όταν ένας μυστηριώδης κρυφός Άι Βασίλης πραγματοποιεί δωρεές σε όσους έχουν ανάγκη. Το ρεπορτάζ για τις ανάγκες της δημοφιλούς πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στην τηλεόραση έρχεται να πραγματοποιήσει ο διάσημος παρουσιαστής της, Σκοτ Μόρρις, ο οποίος για να γνωρίσει την πόλη και τα έθιμά της, σίγουρα χρειάζεται μια καλή ξενάγηση.

Τρυφερό, χαριτωμένο και με ικανές δόσεις χιούμορ τηλεοπτικό φιλμάκι, που χαίρει της χημείας των δύο πρωταγωνιστών του που αφήνονται με χιούμορ αλλά και αυτοέλεγχο σε όλα τα χαριτωμένα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια. Μια αισθηματική ιστορία που συναντά το χριστουγεννιάτικο θέμα της -και όχι μόνο το περιτύλιγμα- ξετυλίγεται ανάλαφρα και μεγαλόκαρδα, όπως ακριβώς δηλώνει και ο τίτλος της. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)